5 κουρέματα για εντυπωσιακό καρέ

5 κουρέματα για εντυπωσιακό καρέ

To καρέ είναι αγαπημένο κούρεμα πολλών γυναικών, ακόμα και αυτών που... δεν το έχουν τολμήσει ακόμα. Από την Κλεοπάτρα μέχρι την Βικτόρια Μπέκαμ, το καρέ προσδίδει κομψότητα και αναβαθμίζει στιλιστικά την εμφάνιση. Μακρύ ή κοντό, με έντονα κοψίματα ή αυστηρό, ταιριάζει σε όλες γιατί ανάλογα το μάκρος του μπορεί να καμουφλάρει ή να αναδείξει τα καλύτερα σημεία μας. Γι' αυτό μην το σκέφτεστε παραπάνω. Τολμήστε την αλλαγή και κλέψτε τις εντυπώσεις!

Αγορέ-καρέ

Αν έχετε ίσια μαλλιά αυτό το αυστηρό αγορέ-καρέ είναι ένα ιδανικό (και τολμηρό!) κούρεμα για σας. Είναι πρακτικό, γιατί δεν θα σας δυσκολέψει όσον αφορά το χτένισμα. Δοκιμάστε να κάνετε wet look και εντυπωσιάστε.

Αυστηρό καρέ

Συμμετρικό καρέ, ίσιο με χωρίστρα στη μέση. Είναι διαχρονικό και έχει αγαπηθεί από πολλές γυναίκες καθώς είναι ένα κομψό και θηλυκό κούρεμα. Ζητήστε από τον κομμωτή να κόψει τα μαλλιά σας στο ύψος της κλείδας χωρίς φιλαρίσματα στις άκρες.

To καρέ της Μπέκαμ

Πριν μερικά χρόνια η Βικτόρια Μπέκαμ λάνσαρε το συγκεκριμένο καρέ και έκανε την ζωή πολλών γυναικών πιο εύκολη με μερικές μόνο...ψαλιδιές. Τα ασύμμετρα και έντονα κοψίματα, προσθέτουν όγκο και κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται πιο πλούσια, ακόμη κι αν έχετε λεπτή τρίχα. Προτιμήστε να κάνετε ανταύγειες που φωτίζουν ή την τεχνική του balayage για να αναδείξετε τόσο το κούρεμα, όσο και τις γωνίες του προσώπου.

Μακρύ καρέ με αφέλειες

Το συγκεκριμένο κούρεμα είναι ιδανικό για γυναίκες με σπαστά μαλλιά ή για όσες έχουν λεπτή τρίχα, διότι δίνει αυτόματα όγκο και ζωντάνια στο look σας. Την επόμενη φορά που θα πάτε στο κομμωτήριο, κόψτε τα μαλλιά λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων και κάντε έντονες μύτες και φιλαρίσματα που θα ξεκινούν, όμως, από χαμηλά. Πείτε «ναι» στις αφέλειες και εντυπωσιάστε.

Το καρέ της Κλεοπάτρας

Ίσιο καρέ στο ύψος των ώμων, χωρίς φιλαρίσματα με έντονες αφέλειες. Είναι ιδανικό κούρεμα για όσες έχετε ίσια μαλλιά γιατί δεν έχει έντονα κοψίματα και θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας. 

Φωτογραφίες: pinterest.com

v