Hairmony Silver Hair Mask: Δώσε ζωή στα ξανθά σου μαλλιά

Hairmony Silver Hair Mask: Δώσε ζωή στα ξανθά σου μαλλιά

Είσαι ξανθιά; Ανάδειξε το με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Σε καταλαβαίνουμε, είναι δύσκολο… γιατί το πιο συνηθισμένο πρόβλημά σου είναι οι αντιαισθητικές κιτρινίλες που εμφανίζονται, όσο περνάει ο καιρός με αποτέλεσμα τα μαλλιά σου να δείχνουν θαμπά και αφυδατωμένα και, τελικά, να χάνουν την λάμψη τους.

Η Dalon Cosmetics σου έχει την λύση! Με τη νέα Hairmony Silver Hair Mask μπορείς να αποχαιρετήσεις μια για πάντα  τις ενοχλητικές κιτρινίλες και να καλωσορίσεις ξανά, το λαμπερό ξανθό μαλλί σου!

Η Silver Hair Mask της Dalon Cosmetics, χάρη στην εμπλουτισμένη σύνθεσή της αναδομεί, ενυδατώνει, μαλακώνει και θρέφει την τρίχα ενώ ταυτόχρονα προστατεύει από το φριζάρισμα. Είναι σχεδιασμένη για την εξουδετέρωση των ανεπιθύμητων κίτρινων τόνων, που εμφανίζονται στα γκρίζα, λευκά ή πλατινένια μαλλιά!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να την απλώσεις ομοιόμορφα, σε βρεγμένα μαλλιά, κάνοντας ελαφρύ μασάζ, αφήνοντας τη να δράσει για 10-15 λεπτά και ύστερα να ξεβγάλεις με άφθονο νερό για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

 Πρόκειται για ένα προϊόν με εύκολη, γρήγορη δράση, άκρως οικονομικό, αφού μπορεί να εφαρμοστεί στο σπίτι, χωρίς να χρειαστεί να πας στο κομμωτήριο. Το αποτέλεσμα πραγματικά θα σε αποζημιώσει, αφού θα δεις διαφορά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή και το αστραφτερό ξανθό θα ξανακάνει την εμφάνισή του μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα!

Θα γίνει το αγαπημένο σου προϊόν, που δεν θα μπορείς να αποχωριστείς με τίποτα, ειδικά τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι και τα μαλλιά σου χρειάζονται επιπλέον φροντίδα.

Μην αργείς λοιπόν! Τρέξε στο πιο κοντινό κατάστημα καλλυντικών και ζήτησε την Silver Hair Mask χαρίζοντας στα μαλλιά σου, τη λάμψη που χρειάζονται!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v