Συμβολικά δωράκια για τη δασκάλα του παιδιού

Συμβολικά δωράκια για τη δασκάλα του παιδιού

Η σχολική χρονιά φτάνει σιγά- σιγά προς το τέλος της και τα παιδιά θα πρέπει να αποχαιρετίσουν την αγαπημένη τους δασκάλα για φέτος. Ένας πολύ όμορφος τρόπος να της πουν «ευχαριστώ» είναι ένα συμβολικό δωράκι αφιερωμένο σ’ εκείνη για να της δείξουν ότι τη σκέφτονται. Πάρτε μερικές ιδέες και σκεφτείτε τι της ταιριάζει περισσότερο, ανάλογα και με την προσωπικότητά της.

Ένα αναμνηστικό κουτί- αλφαβητάριο

Δεν είναι το κλασικό βιβλίο που κάποιοι από εμάς πρόλαβαν στο δημοτικό αλλά ένα αναμνηστικό κουτί. Επιπλέον, περιέχει 30 κάρτες έτσι ώστε αν κάνει όλη η τάξη ένα συλλογικό δώρο στη δασκάλα, ο κάθε μαθητής να γράψει ό,τι θέλει.

Τιμή: 11 ευρώ.

Μαξιλάρι με αφιέρωση

Το σχέδιο πάνω στο μαξιλάρι μοιάζει με παιδική ζωγραφιά κι αυτό το κάνει ιδιαίτερο. To παιδί μπορεί να γράψει τη δική του αφιέρωση στη δασκάλα κι εκείνη να το στολίσει στον καναπέ της για να το βλέπει κάθε μέρα.



Τιμή: 13,5- 17 ευρώ.

Ένα καθρεφτάκι για την πιο όμορφη δασκάλα

Ένα καθρεφτάκι είναι από τα πιο χρήσιμα δώρα που μπορείτε να κάνετε στη δασκάλα του παιδιού αφού, ως γυναίκα, σίγουρα θα έχει πάντα στην τσάντα της ένα. Η αφιέρωση με το όνομά της θα το κάνει ξεχωριστό.

Τιμή: 11,90 ευρώ.

«Όχι κυρία» του Αντώνη Παπαθεοδούλου

Γιατί να επιλέξετε αυτό το βιβλίο; Επειδή είναι γραμμένο από τον Αντώνη Παπαθεοδούλου, που σίγουρα ξέρει η δασκάλα του παιδιού και επειδή πρόκειται για μια πολύ γλυκιά ιστορία με πρωταγωνίστρια φυσικά μια… δασκάλα, που οι μαθητές της την ταλαιπωρούν με τα κατορθώματά τους. 

Τιμή: 4,5 ευρώ.

Πετρούλες με ζωγραφική

*Φωτογραφία: happyhooligans.ca

Αν το παιδί θέλει να φτιάξει κάτι ολόδικό του, μπορεί να ζωγραφίσει και να διακοσμήσει όπως θέλει μία ή περισσότερες πετρούλες που έχει μαζέψει από την παραλία. Θα χρειαστείτε χάρτινα πιάτα, ακρυλικές μπογιές και πινέλα. Το αποτέλεσμα φυσικά δεν έχει σημασία, το παιδί άλλωστε δεν θα κριθεί για τις καλλιτεχνικές του ικανότητες! Αυτό το δώρο ξεχωρίζει γιατί είναι μοναδικό.

Τσάντα θαλάσσης

Σε περίπτωση που προτιμάτε να κάνετε στη δασκάλα του παιδιού ένα πιο γυναικείο δώρο, μπορείτε να επιλέξετε μια τσάντα θαλάσσης που σίγουρα θα της φανεί χρήσιμη εν όψει διακοπών.



Αγοράστε την online από εδώ.

Τιμή: 10 ευρώ.

Σημειωματάριο για την καλύτερη δασκάλα

Το σίγουρο είναι πως θα χρειαστεί ένα σημειωματάριο για την επόμενη σχολική χρονιά. Εσείς μπορείτε να πρωτοτυπήσετε και να προνοήσετε από τώρα και μάλιστα με την αφιέρωση «best teacher».

Τιμή online: 6,80 ευρώ.

Ισοθερμικό τσαντάκι για το φαγητό

Ακόμα κι ένα ισοθερμικό τσαντάκι μπορεί να είναι προσωποποιημένο. Κάθε φορά που η δασκάλα του παιδιού θα τρώει, θα σκέφτεται τον μαθητή που της έκανε δώρο αυτό το πρωτότυπο τσαντάκι!



Τιμή: 18 ευρώ.

v