Simoun Cosmetics… και καλωσορίζουµε το βελούδινο δέρµα!

Simoun Cosmetics… και καλωσορίζουµε το βελούδινο δέρµα!

Τώρα που ο καιρός έγινε καλός, η διάθεσή µας αρχίζει να ανεβαίνει και οι διακοπές πλησιάζουν, είναι κρίµα να προβληµατιζόµαστε για την ανεπιθύµητη τριχοφυΐα και πώς θα βγούµε στην παραλία χωρίς τρίχες… Κορίτσια, µη στεναχωριέστε: υπάρχει λύση και λέγεται αποτρίχωση Simoun!

Τα αποτριχωτικά προϊόντα της Simoun Cosmetics αποτελούν εδώ και χρόνια, εγγύηση στην αποτρίχωση σε κάθε σηµείο του σώµατός µας! Με φυσικό, απολύτως ασφαλή και σχεδόν ανώδυνο τρόπο µας προσφέρουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσµα και µας δίνουν µια extra έµφαση στην καθηµερινή µας περιποίηση!

Για µια απαλή, λεία επιδερµίδα, απηλλαγµένη από τρίχες, επιλέγουµε το αποτριχωτικό κερί της Simoun, που είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρµατος και είναι ιδανικό για το πρόσωπο, τα πόδια, τις µασχάλες, τα χέρια αλλά και το µπικίνι!

Υπάρχουν τρία είδη ρολέτας σε κερί: Το τιτάνιο για ευαίσθητα µαυρισµένα δέρµατα, το µέλι για ισχυρή ενυδάτωση και δέρµα λαµπερό και το αζουλένιο το οποίο καταπραΰνει τους ερεθισµούς! Μην ξεχνάµε: η συχνή χρήση του αποτριχωτικού κεριού µειώνει αισθητά την ανεπιθύµητη τριχοφυΐα και µας χαρίζει µια λαµπερή όψη!

Σύµµαχός µας στην αποτρίχωση θα αποτελέσουν επίσης οι έτοιµες αποτριχωτικές ταινίες σώµατος µε φυσικό κερί µέλισσας που είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρµατος! Οι ταινίες αποτρίχωσης αγκαλιάζουν και αφαιρούν τις τρίχες από την ρίζα προσφέροντας σας ένα ακαταµάχητο αποτέλεσµα.

Η αποτρίχωση γίνεται πλέον παιχνίδι µε τον πιο φυσικό και αγνό τρόπο! Κι αυτό το καλοκαίρι καλωσορίζουµε το βελούδινο δέρµα, λέµε ναι στην αποτρίχωση Simoun.

v