Πώς να φορέσετε κομψά τις βερμούδες

Πώς να φορέσετε κομψά τις βερμούδες

Όσο το καλοκαίρι πλησιάζει, αρχίζουμε να αφήνουμε στην άκρη τα μακριά παντελόνια και τα τζιν γιατί μας ζεσταίνουν όλο και περισσότερο. Τα σορτσάκια είναι μια επιλογή, ωστόσο κάποιες γυναίκες δεν τα προτιμάμε είτε γιατί δεν μας ταιριάζουν είτε γιατί δεν είναι αρκετά βολικά στην καθημερινότητα. Οι βερμούδες, αντίθετα, μας δίνουν την άνεση που ζητάμε, μπορούν να φορεθούν όλη μέρα και δεν τονίζουν τις ατέλειες που θέλουμε να κρύψουμε. Για κάποια χρόνια ήταν λίγο «παρεξηγημένες» και τα σορτσάκια τις είχαν παραγκωνίσει. Τώρα όμως επανήλθαν στη μόδα δυναμικά και το… στοίχημα είναι πώς μπορούμε να τις φορέσουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ και να είμαστε πάντα κομψές.

Με ένα φαρδύ μακό και μια ζώνη

Αν πιστεύετε ότι οι βερμούδες τονίζουν την περιφέρεια και κονταίνουν το κάτω μέρος του κορμού, μπορείτε να παρακάμψετε αυτά τα εμπόδια με ένα φαρδύ μονόχρωμο μακό και μια ζώνη σε έντονο χρώμα. Για τις επίσημες εμφανίσεις, συνδυάστε το σύνολο με ένα ζευγάρι μπαρέτες με τακούνι.

T- shirt και φλατ σανδάλια

Για ένα look που θα σας βολέψει από το πρωί, φορέστε ένα μονόχρωμο t- shirt και φλατ σανδάλια. Είναι πασπαρτού, άνετο και άκρως καλοκαιρινό ενώ θα το αγαπήσετε σίγουρα στις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Ακόμα και με σακάκι

Η βερμούδα μπορεί να ταιριάξει ακόμα και με ένα σακάκι- είναι μάλιστα η τελευταία λέξη της μόδας. Για να ολοκληρώσετε το σύνολο, προσθέστε ένα ογκώδες κόσμημα που θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα τραβάει τα βλέμματα στο πάνω μέρος του σώματος.

Πουκάμισο για τις επίσημες περιστάσεις…

Φορεμένη με ένα απλό άσπρο πουκάμισο και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα, η βερμούδα αλλάζει… προσωπικότητα και αμέσως ταιριάζει σε βραδινές εξόδους.

… ή για ένα casual look

Αν σας αρέσει να πειραματίζεστε, μπορείτε να συνδυάσετε μια βερμούδα σε έντονο χρώμα με ένα τζιν πουά πουκάμισο ή με το αγαπημένο πουκάμισο του συντρόφου σας που του το έχετε κλέψει. Ανάλογα με το τι αναδεικνύει το σώμα σας, βάλτε το πουκάμισο είτε μέσα από τη βερμούδα, είτε απ’ έξω.

Πλατφόρμες για να κερδίσετε ύψος

Τα φλατ σανδάλια είναι πολύ βολικά όμως οι πλατφόρμες σε συνδυασμό με τις βερμούδες, θα επιμηκύνουν τον κορμό και θα σας χαρίσουν αρκετούς πόντους.

Με ένα αεράτο τοπ

Κάντε τη διαφορά και τολμήστε να φορέσετε την αγαπημένη σας βερμούδα με ένα αεράτο τοπ. Το ντύσιμό σας θα γίνει αμέσως μοντέρνο και ιδιαίτερο.

Ή με ένα εφαρμοστό φανελάκι

Μπορείτε να κάνετε το ντύσιμό σας ακόμα πιο κομψό, φορώντας ένα εφαρμοστό φανελάκι ή τοπ συνδυάζοντάς το με ένα εντυπωσιακό κολιέ. Είναι ένα look ιδανικό ακόμα και για τη δουλειά.

*Οι φωτογραφίες προέρχονται από το pinterest.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v