5 τύποι «πρώην» που όλες οι γυναίκες έχουν συναντήσει

5 τύποι «πρώην» που όλες οι γυναίκες έχουν συναντήσει

Το παρελθόν κάθε γυναίκας είναι ένας πολύτιμος θησαυρός που χαρίζει εμπειρίες, γνώσεις, μαθήματα αλλά και όμορφους ανθρώπους που κάποτε ερωτευθήκαμε και μοιραστήκαμε μαζί τους πολύτιμες στιγμές. Με κάποιους χωρίσαμε άσχημα, με άλλους παραμείναμε φίλοι, αλλά με όλους ζήσαμε στιγμές που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!

Οι πρώην μας πολύ χοντρικά χωρίζονται σε 5 κατηγορίες που μάλλον έχουμε συναντήσει όλες οι γυναίκες! Εάν υπάρχουν κι άλλοι, όμως, που δεν έτυχε να γνωρίσουμε ή που μας διαφεύγουν, παρακαλώ να μας τους θυμίσετε!

Ο «ξεχνάω το ονοματάκι σου»

Είναι ο πρώην που κάποτε έλιωνε για εμάς, μας κυνήγησε, μας διεκδίκησε και τελικά μας κατέκτησε. Ή μάλλον, δεν μας κατέκτησε εντελώς. Απλώς υποκύψαμε για λίγο στις πιέσεις του κι έπειτα το σκάσαμε νύχτα γυρεύοντας την αληθινή αγάπη. Αν τον συναντήσουμε στο δρόμο μάλλον δεν θα τον αναγνωρίσουμε αμέσως, αλλά θα μας αναγνωρίσει εκείνος. Και τότε, θα ανακαλύψουμε πως δεν είχαμε ξεχάσει μόνο την ύπαρξή του αλλά και το όνομα του! Άβολο, αλλά συμβαίνει.

Ο «σε βλέπω κι αλλάζω τετράγωνο»

Είμαι σίγουρη πως όλες είχαμε έναν τέτοιον πρώην. Θυελλώδης έρωτας, έντονη προσωπικότητα, και αντιπροσωπευτικό παράδειγμα του «τα ετερώνυμα έλκονται». Μάλιστα, ήταν τόσο διαφορετικός από εμάς που οι καβγάδες μας έγραψαν ιστορία στην παρέα. Κάποια στιγμή, οι μικροί καθημερινοί τσακωμοί που έδιναν…. Πικάντικη γεύση στις ιδιαίτερες στιγμές μας, κατέληξαν να μας πληγώνουν και να μας πονάν. Το τέλος ήταν θεαματικό κι ο έρωτας έγινε αντιπάθεια. Όταν το δούμε, ακόμα και σήμερα, θα αλλάξουμε τετράγωνο – μάλλον το ίδιο θα κάνει κι εκείνος.

Ο «μένουμε φίλοι, φίλοι, καρδιοφίλοι»

Είχατε κι εσείς έναν υπέροχο πρώην που σας έκανε να γελάτε, να περνάτε υπέροχα, ταιριάζατε στο σεξ αλλά δεν ήσασταν ερωτευμένη; Αν όχι όλες, τουλάχιστον ένα 80% των γυναικών έχουμε γνωρίσει έναν τέτοιο σύντροφο. Κατά πάσα πιθανότητα χωρίσαμε μαζί του όταν εμφανίστηκε ένας καινούριος έρωτας αλλά θελήσαμε να μείνουμε φίλοι. Φίλοι, φίλοι, καρδιοφίλοι αφού η φιλία μας εμπεριείχε και ερωτικό περιεχόμενο ακατάλληλο δια ανηλίκους! Να σημειώσω εδώ πως κάποιες γυναίκες παντρεύτηκαν αυτόν τον ιδιαίτερο φίλο τους και, μακροχρόνια, δεν το μετάνιωσαν καθόλου! Είναι τόσο σημαντικό να είσαι φίλος με τον σύντροφό σου – μακάρι να το γνωρίζαμε αυτό από τα 20…

Αυτός που θες να παντρευτείς και να κάνεις 200 παιδιά, ακόμα κι αν είσαι ήδη παντρεμένη με 200 παιδιά

Εύχομαι να μην είχατε ποτέ έναν τέτοιο πρώην! Εγώ, δυστυχώς, είχα και μάλλον θα με στοιχειώνει για πάντα. Είναι ο πρώην που θαύμασες, εκτίμησες, ερωτεύτηκες και αφού σε χώρισε τον θεοποίησες και δεν τον ξέχασες ποτέ! Ό,τι κι αν γίνεται σκέφτεσαι πως εκείνος δεν θα φερόταν ποτέ έτσι, εκείνος θα ήταν πιο ευγενικός, εκείνος δεν θα κυκλοφορούσε με παντόφλες και παππουδίστικες πιτζάμες μες στο σπίτι, εκείνος δεν θα ξεχνούσε την επέτειό μας, κτλ. Εξάλλου, από απόσταση κι όταν η καθημερινή τριβή δεν σβήνει την μαγεία,  είναι όλοι τέλειοι!

Ο πρώην που έχει πια μετατραπεί σε αδερφό

Ήταν πάντα καλός κι ευγενικός, μας γνώριζε καλύτερα κι από τον ίδιο μας τον εαυτό, μας στήριζε και μας φερότανε με σεβασμό και αγάπη. Είναι ο άνθρωπος που, δυστυχώς, δεν ταιριάζαμε ερωτικά – έλειπε η χημεία, αυτό το φλογερό τσαφ που κάνει ο αναπτήρας όταν ανάβει! Ευτυχώς, όμως, όταν υπάρχει τόση αγάπη δύσκολα χάνεσαι με τον άλλον ακόμα και μετά από έναν χωρισμό. Με τα χρόνια, έγινε κάτι παραπάνω από φίλος μας – έγινε κάτι σαν τον αδελφό που δεν είχαμε ποτέ και πλέον μας κρατάει τα παιδιά, κάνει παρέα με τον άντρα μας ενώ παραμένει ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μας!

v