7 φορές που είμαστε λιγότερο...«κυρίες» απ' όσο θα θέλαμε!

7 φορές που είμαστε λιγότερο...«κυρίες» απ όσο θα θέλαμε!

Αναμφίβολα οι γυναίκες είναι το ωραίο φύλο. Όμορφες, περιποιημένες και μυρωδάτες σαν να τις έχουν ράνει νεράιδες με ακριβά αρώματα λουλουδιών, εντυπωσιάζουν και καίνε καρδιές και πόλεις ( για μια Ελένη, χάθηκε ολόκληρη Τροία)στο πέρασμά τους. Ποιος, λοιπόν, θα μπορούσε να αμφισβητήσει την αιθέρια ύπαρξή τους; Φυσικά, μια άλλη γυναίκα! Γιατί όπως λέει και το γνωμικό «μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια». Ήρθε, λοιπόν, η στιγμή για το λουτρό της αλήθειας που θα ανατρέψει την πριγκιπική τους εικόνα.

Άντρες, μην συνεχίσετε να διαβάζετε αυτό το άρθρο αν δεν θέλετε να σας καταρρίψουμε τον μύθο της τέλειας γυναίκας.

Γυναίκες, μπορείτε πάντα να πείτε «Εγώ. Αυτό. Δεν. Το. Κάνω.»

Κάποτε με ρώτησαν τι θα ήθελα να ‘μαι και τους απάντησα σουτιέν

Μπορεί να βάζουμε πλυντήριο σχεδόν καθημερινά, όμως, τα σουτιέν απουσιάζουν πολύ συχνά από το καλάθι με τα άπλυτα. Ίσως, να είναι το μοναδικό εσώρουχο που μένει άπλυτο-και φορεμένο- πάνω από εβδομάδα.

Κάνε κότσο τα μαλλιά σου…. να κρύψεις τα άλουστα μαλλιά σου

Ο ατημέλητος κότσος που τόσο αγαπήθηκε από γυναίκες και κομμωτές, κάποτε ονομαζόταν απλός «κεφτές» και ακόμη και σήμερα δεν παύει να αποτελεί την έσχατη και τελευταίας στιγμής λύση όταν δεν προλαβαίνουμε να λούσουμε τα μαλλιά μας.

Λούζεται η αγάπη μου στη βρύση

Eίμαστε πολυάσχολα όντα. Ακόμη και πριν γίνουμε μαμάδες ο χρόνος μας ήταν άκρως περιορισμένος και υπάρχουν φορές-λίγες ομολογουμένως- που δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε μπάνιο με την ησυχία μας. Περιοριζόμαστε, λοιπόν, στο λουτρό…της βρύσης και αφιερώνουμε ένα 5λεπτο για να πλύνουμε τουλάχιστον τις μασχάλες.

Όταν φοράμε peep toe παπούτσια

Ένα από τα ένοχα μυστικά μας είναι τι κάνουμε όταν φοράμε τα χιλιοφορεμένο pee toe παπούτσια. Στην πραγματικότητα δεν μας αρέσουν και τόσο, απλώς είναι ο καλύτερος συνένοχος στο έγκλημα του πεντικιούρ: ΜΟΝΟ τα νύχια που φαίνονται είναι βαμμένα και περιποιημένα. Αν υπήρχε άντρας που να μας προκαλούσε να βγάλουμε τα παπούτσια μας δημοσίως, θα προτιμούσαμε να ξυρίσουμε γουλί το κεφάλι μας.

Στην κόψη του ξυραφιού

Ειδικά τον χειμώνα μια γυναίκα μπορεί να περάσει εβδομάδες χωρίς αποτρίχωση, αλλά κανείς δεν το υποπτεύεται. Πάντα μπορείς να ξυρίσεις μόνο τα σημεία που φαίνονται (όποια επιμένει και φοράει τρύπια τζιν) και πάντα μπορείς να προτιμήσεις τα αδιαφανή καλσόν. Μεγάλη ανακάλυψη!

Εσύ πόσο καιρό έχεις να πλύνεις τα πινέλα σου;

Σε συζητήσεις γυναικείου περιεχομένου αν κάποια τολμήσει και παραδεχτεί ότι δεν καθαρίζει τα εργαλεία μακιγιάζ, θα προκαλέσει αυτόματα την αποστροφή των φιλενάδων της. «Πώς γίνεται να μην σιχαίνεσαι…ξέρεις πόσα μικρόβια έχουν μαζευτεί;» θα πουν όλες με ένα στόμα και μια φωνή, ενώ την ίδια στιγμή χρησιμοποιούν καλλυντικά που το καπάκι τους λείπει αρκετά χρόνια από την θέση τους και πάνω τους έχει συσσωρευτεί μια οικογένεια από χνούδια.

Είναι θέμα οικειότητας

Κάποιες φορές δεν διστάζουμε να μιλήσουμε με φίλους και γνωστούς στο τηλέφωνο, ακόμη κι όταν η φούσκα μας κοντεύει να σκάσει. Πώς το σώζουμε; Ανοίγουμε το νερό της βρύσης και προσποιούμαστε ότι πλένουμε τα πιάτα.

v