Η αγάπη των ANNE GEDDES σε…2 Gift Boxes!

Η αγάπη των ANNE GEDDES σε…2 Gift Boxes!

Τα βιολογικά καλλυντικά  ANNE GEDDES  γνωρίζουν καλύτερα από όλους, πως  να δείχνουν τρυφερότητα στο απαλό δερματάκι του παιδιού σας. Tα αγνά καλλυντικά ANNE GEDDES  ξέρουν καλύτερα από τον καθένα, τις ανάγκες της μητέρας και του παιδιού! Γι' αυτούς  τους λόγους ετοίμασαν 2 εξαιρετικά Gift Boxes αφιερωμένα στους λιλιπούτειους φίλους, κλείνοντας όλη την αγάπη και τη φροντίδα τους σε μοναδικά προϊόντα με εξαιρετικές special prices.

Το 1ο Gift Box αποτελείται από το Baby Bubble Bath & το Bio Protective Cream. Ένα βρεφικό αφρόλουτρο με βιολογική βρώμη και εκχυλίσματα χαμομηλιού είναι ό,τι καλύτερο για το ευαίσθητο δερματάκι των παιδιών! Σε συνδυασμό επίσης με την κρέμα αλλαγής πάνας με βιολογική καλέντουλα και βούτυρο καριτέ, θα σας κάνει να αποχαιρετήσετε μια για πάντα τους ερεθισμούς στο δέρμα του μωρού σας!

Το 2ο Gift Box αποτελείται από το Delicate shampoo & Body Bath, σαμπουάν και αφρόλουτρο με βιολογική πρωτεΐνη ρυζιού μαζί με το Soothing Facial & Body Cream, την ενυδατική κρέμα προσώπου-σώματος με βιολογικό βούτυρο καριτέ, εμπλουτισμένη με αλόη για επιπλέον ενυδάτωση και προστασία! Είναι ιδανικό για καθημερινή υγιεινή και κατάλληλο και για ευαίσθητες επιδερμίδες!

Γνωρίστε σήμερα τα Gift Boxes, που με αγάπη και τρυφερή φροντίδα δημιούργησαν τα Anne Geddes για εσάς και τα παιδιά σας. Θα ενθουσιαστείτε από τη μοναδικότητα της συσκευασίας, από την αγνότητα των καλλυντικών, από την οικονομία των τιμών.

Δώρα αγάπης από μας, για τα τις μαμάδες και τα παιδιά όλου του κόσμου.

Τα ANNE GEDDES είναι τριπλά πιστοποιημένα από τον CCPB (Ιταλικός συνεταιρισμός πιστοποίησης βιολογικών προιόντων), από τον οργανισμό NATRUE και είναι VEGAN OK. Δε χρησιμοποιούνται συνθετικά συστατικά, όπως παράγωγα πετρελαίου, σιλικόνες, βαζελίνη, SLS/SLES, parabens, PEG’s, φαινοξυαιθανόλη, γεννετικά τροποποιημένες ουσίες, συνθετικά αρώματα ή χρώματα, ενώ χρησιμοποιούνται σε υψηλή περιεκτικότητα φυσικά ή φυσικής προέλευσης συστατικά. Είναι δερματολογικά ελεγμένα και είναι απαλλαγμένα από βαρέα μέταλλα, όπως το νικέλιο!

Τα προϊόντα ANNE GEDDES διατίθενται από την Pure Pharma, σε επιλεγμένα φαρμακεία, στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Σημεία πώλησης: https://pure-pharma.gr/simeia-polisis/

www.pure-pharma.gr 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v