Θέλουμε να αποκτήσουμε παιδάκι αλλά είμαστε ακόμα μικροί. Θεωρείτε πως βιαζόμαστε;

Θέλουμε να αποκτήσουμε παιδάκι αλλά είμαστε ακόμα μικροί. Θεωρείτε πως βιαζόμαστε;
Ερώτηση:

***Κάντε τη δική σας ερώτηση στην ειδικό, αν κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας, σας απασχολεί!**

Καλημέρα! Είμαι 22 χρονών και βρίσκομαι στο τέταρτο έτος σπουδών μου. Είμαι με το αγόρι μου 6 χρόνια (εκείνος είναι 26) και μένουμε μαζί τα τελευταία 2. Φέτος αποφασίσαμε πως θέλουμε να αποκτήσουμε το δικό μας μωράκι! Θεωρείτε πως «βιαζόμαστε» και είναι πολύ νωρίς ακόμα ή αν βάλουμε πρόγραμμα θα πάνε όλα μια χαρά;

Απάντηση:

Αγαπητή αναγνώστρια,

Η ηλικία εάν και αποτελεί σημαντικό στοιχείο για το βαθμό ωρίμανσης κάθε ανθρώπου, δεν είναι ο αποκλειστικός παράγοντας που μπορεί να καθορίσει εάν η όποια επιλογή είναι σωστή ή εσφαλμένη.

Είστε νέοι, ζωντανοί, δραστήριοι, εξελίσσεστε! Πολλά συγχαρητήρια! Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, έχετε φτιάξει χρόνια τώρα μια σχέση που ενώ έχει περάσει από σημαντικές μεταβατικές περιόδους ζωής, προχωρά και εξελίσσεται όμορφα! Έχετε ήδη λοιπόν καταφέρει πολλά απαιτητικά βήματα στη ζωή σας.

Μια απόφαση μπορεί να θεωρηθεί βιαστική εφόσον δεν υπάρχουν τα στοιχεία εκείνα που να μπορούν να την υποστηρίξουν. Εάν νιώθετε ότι το θέλετε, έχετε ήδη στην εμπειρίας σας υλικό που μπορείτε να αξιοποιήσετε για να χαρείτε πολύ και αυτό το βήμα! Όπως υποστηρίξατε τη σχέση σας, όπως προχωρήσατε τις σπουδές σας και δεν εγκαταλείψατε, όπως φτιάξατε το σπίτι σας! Με τα ίδια καλά υλικά μπορείτε να εξελιχθείτε όπως ονειρεύεστε!

Χαρείτε τον πλούτο καθημερινών εμπειριών που σας προσφέρει η καλή σας σχέση! Φροντίστε καθημερινά τη σχέση σας για να συνεχίσει να είναι τόσο αποδοτική και ονειρευτείτε τη συνέχεια!

Σας ευχαριστώ!

*Η Ρομίνα Σαλούστρου είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια.

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v