Είμαι ερωτευμένος με μια μεγαλύτερη γυναίκα και δεν ξέρω πώς να το χειριστώ.

Είμαι ερωτευμένος με μια μεγαλύτερη γυναίκα και δεν ξέρω πώς να το χειριστώ.
Ερώτηση:

***Κάντε τη δική σας ερώτηση στην ειδικό, αν κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας, σας απασχολεί!***

Γεια σας, θα μπω κατευθείαν στο θέμα: εδώ και 2 εβδομάδες έχει χαλάσει η ηρεμία μου εξαιτίας μιας μεγαλύτερης γυναίκας. Είμαι 22 και αυτή 29 ετών.  Δεν μοιάζει τόσο. Την σκέφτομαι συνέχεια, δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια ούτε να φάω, δεν έχω όρεξη να βγω και νιώθω λες και θα σπάσει η καρδιά μου. Μου έχει δείξει κάποια σημάδια, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω.

Απάντηση:

Αγαπητέ αναγνώστη,

Ο έρωτας είναι ένα υπέροχο συναίσθημα. Αναφέρετε ότι έχει χαλάσει η ηρεμία σας. Εάν πρόκειται για μια ηρεμία λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος προς κάποιο άλλο πρόσωπο, τότε ήδη ο έρωτας σας κινητοποιεί να στραφείτε προς τα έξω, να κινητοποιηθείτε προς τη ζωή, να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο! Όλη αυτή η δύναμη που σας βγάζει από την κατάσταση ηρεμίας, έχει επηρεάσει όλα τα επίπεδα λειτουργικότητας, όπως τον ύπνο, το φαγητό, τη διάθεση.

Αναφέρετε ως μόνο χαρακτηριστικό τη διαφορά ηλικίας μεταξύ σας. Είμαι βέβαιη πως υπάρχουν πολλά άλλα στοιχεία της κοπέλας αυτής που σας γοήτευσαν. Εάν ωστόσο η ηλικιακή διαφορά αυτή αποτελεί σημαντικό στοιχείο για εσάς, έχετε να το συνυπολογίσετε σοβαρά προτού πάρετε την απόφαση σας για το ποιο θα είναι το επόμενο βήμα σας.

Η απόφαση ταιριάζει να είναι μόνο δική σας! Με ευθύνη λοιπόν για την όποια επιλογή κάνετε, προχωράτε με δύναμη και τόλμη όπως αντιστοιχεί σε έναν υπέροχο νέον άνδρα που θέλει να μοιραστεί χρόνο και ζωή με μια επίσης υπέροχη γυναίκα που με ελευθερία θα επιλέξει!

Σας ευχαριστώ!

*Η Ρομίνα Σαλούστρου είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια.

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v