«Ένα παιδί από το πουθενά»: Το νέο βιβλίο της Άλκης Ζέη σύντομα κοντά μας!

«Ένα παιδί από το πουθενά»: Το νέο βιβλίο της Άλκης Ζέη σύντομα κοντά μας!

Ό,τι και να πούμε για την λατρεμένη μας Άλκη Ζέη, είναι λίγο… Η γυναίκα ίνδαλμα για τρεις συνεχόμενη γενιές, που χάρισε ευτυχισμένες στιγμές σε όλους τους μικρούς της αναγνώστες, ολοκλήρωσε το τελευταίο της βιβλίο και σύντομα θα το κρατάμε στα χέρια μας!

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο mama365.gr πριν λίγους μήνες, είχε αναφερθεί στο νέο της βιβλίο για το οποίο, μάλιστα, μας είχε υποσχεθεί πως θα κυκλοφορήσει σύντομα. Και να που έφτασε η ώρα...

Οι εκδόσεις Μεταίχμιο, έπειτα από ανακοίνωσή τους στο Facebook, ενημερώνουν όλους τους θαυμαστές της σπουδαίας συγγραφέως ότι στις 7 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει το βιβλίο με τίτλο «Ένα παιδί από το πουθενά». Συγκεκριμένα έγραψαν:

«Δώδεκα χρόνια μετά τον «Ψεύτη παππού» η αειθαλής Άλκη Ζέη γράφει μια νέα, σύγχρονη ιστορία για παιδιά και τα προβλήματά τους με τίτλο «Ένα παιδί από το πουθενά». Πρωταγωνιστής ο Ίκαρος, ένα παιδί δέκα χρονών που μένει με τη θεία του στο Παγκράτι. Για περισσότερα, υπομονή μέχρι τις 7 Νοεμβρίου που θα κυκλοφορήσει το βιβλίο.»

 Το περιμένουμε, λοιπόν, με αγωνία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v