Για ποιον λόγο χωρίζει το κάθε ζώδιο;

Για ποιον λόγο χωρίζει το κάθε ζώδιο;

Αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ «Γιατί τότε με χώρισε ο ανόητος Τάδε;» πριν βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα, θυμηθείτε το ζώδιό του. Διότι κάθε ζώδιο χωρίζει για πολύ συγκεκριμένους λόγους και αυτό το άρθρο σας τους αποκαλύπτει έναν έναν.

Κριός

Ο χωρισμός με έναν Κριό έρχεται αναπάντεχα-και ο κύριος λόγος είναι ότι πολύ απλά βαρέθηκε. Δεν έχει πρόβλημα με την ρουτίνα, αλλά ενοχλείται όταν ο σύντροφός του γίνεται προβλέψιμος. Για έναν Κριό είναι πολύ σημαντικό να εξελίσσεται τόσο στη δουλειά του, όσο και στην προσωπική του ζωή. Μισεί την στασιμότητα, γι’ αυτό και όταν βλέπει το έτερον ήμισυ να μην προσπαθεί παραπάνω για τη σχέση, παίρνει το καπελάκι του και φεύγει. Άλλο ένα χαρακτηριστικό του είναι ο εγωισμός του-μην σας κάνει εντύπωση, λοιπόν, που αυτός θα σας πει πρώτος να χωρίσετε!

Ταύρος

Ένας Ταύρος μπορεί να χωρίσει για πολλούς λόγους, αλλά ο βασικότερος είναι η αδιαφορία. Είναι δοτικός, υπομονετικός και θα δώσει πολλές ευκαιρίες. Αν, όμως, δει τον σύντροφό του να αδιαφορεί και να μην διορθώνει τα διάφορα θεματάκια -που τόσο κομψά του έχει επισημάνει, τότε το τελευταίο αντίο δεν αργεί να ειπωθεί. Όσο και αν πονούν τα ταυράκια, στον χωρισμό μπορούν να γίνουν πολύ ψυχρά, ειδικά αν πιστεύουν ότι εξαπατήθηκαν. Γι’ αυτό προσοχή!

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι όταν αγαπήσουν θα σου δώσουν την ψυχή τους. Γι’αυτό όταν χωρίζουν φροντίζουν όχι μόνο να την πάρουν πίσω, αλλά και  να κλέψουν και τη δική σου! Ο λόγος; Νιώθουν εγκλωβισμένοι στην σχέση τους. Ένας δίδυμος θέλει να έχει τον προσωπικό του χώρο και χρόνο για να κάνει πράγματα που αφορούν μόνο τον ίδιο. Οι  ζευγαρίστικες συνήθειες τον αφήνουν παγερά αδιάφορο γιατί τον πνίγουν. Όταν ο Δίδυμος αποφασίσει να χωρίσει δεν υπάρχει πισωγύρισμα…

Καρκίνος

Χίλια καλά έχει ο Καρκίνος, αλλά επηρεάζεται πολύ από την γνώμη τρίτων. Αν οι φίλοι του ή η οικογένειά του που ότι δεν είσαι το κατάλληλο πρόσωπο για εκείνον, τότε να ξέρεις ότι θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Το πώς βλέπει ο περίγυρος τη σχέση του, είναι πολύ σημαντικό δείγμα για έναν Καρκίνο. Μπορεί να μην θέλει να είστε το «τέλειο» ζευγάρι, αλλά σίγουρα πρέπει να τηρείς κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές- στις οποίες θα συμφωνεί η μαμά του, η θεία η Στέλλα, η κολλητή κ.ο.κ.

Λέων

Ένα πράγμα δεν θα συγχωρέσει ποτέ ο Λέοντας: την απιστία! Ξενοκοίταξες; Φλέρταρες πίσω από την πλάτη του; Τότε μπήκες στην μαύρη λίστα του και θα περάσεις από σαράντα κύματα μέχρι να σε χωρίσει. Δεν ανέχεται να μην έχει την πρωτιά στην σχέση του, γι’ αυτό μόλις ανακαλύψει ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο, θα φερθεί σκληρά, εκτοξεύοντας δηλητήριο πριν πει το οριστικό αντίο.

Παρθένος

Προτού χωρίσει ο Παρθένος θα το σκεφτεί ξανά και ξανά μέχρι να είναι 100% σίγουρος για την απόφασή του-καθώς ο εγωισμός δεν του επιτρέπει να ζητάει «συγγνώμη» και να κάνει πισωγυρίσματα. Επειδή λειτουργεί με την λογική και του αρέσει να κάνει μακροπρόθεσμα σχέδια, όταν δει ότι έχετε διαφορετικές συνήθειες και θέλω -τα οποία είναι αδύνατον να συμβαδίσουν- θα σας χωρίσει με την ψυχρότητα ενός εκτελεστή. 

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι τόσο υπομονετικός που, δύσκολα χωρίζει. Βλέπει πάντα την θετική πλευρά και προσπαθεί να την υποστηρίξει με κάθε τρόπο. Όταν, όμως, δει ότι ο σύντροφός του δεν κάνει την αντίστοιχη προσπάθεια, τότε ο χωρισμός είναι μονόδρομος. Παρόλα αυτά, επειδή ο Ζυγός είναι ψωροπερήφανο ζώδιο θα φροντίσει το τέλος της σχέσης να γίνει με ήρεμο και αξιοπρεπή τρόπο- έτσι ώστε να τον θυμάσαι ευχάριστο ακόμα και στα τελευταία σας.

Σκορπιός

Μόλις χωρίσει ο Σκορπιός στους φίλους του θα τραγουδάει το «θα ζήσω ελεύθερο πουλί» και από μέσα του το «άνοιξε πέτρα» της Μαρινέλλας. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου είναι ότι δραματοποιεί τις καταστάσεις με αποτέλεσμα να χάνει την ψυχραιμία του και να μην βλέπει τα πράγματα καθαρά. Γιατί χωρίζει; Επειδή είναι ελεγχομανής  και θέλει τα πάντα να πηγαίνουν όπως ο ίδιος έχει προγραμματίσει, ξεχνώντας πολλές φορές ότι σε αυτή την σχέση υπάρχουν δύο. Παρόλο που θεωρείται εκδικητικός, στην πραγματικότητα φεύγει όσο πιο αθόρυβα μπορεί από μια σχέση.

Τοξότης

Ο φευγάτος Τοξότης εκτιμά και αγαπά την ειλικρίνεια και την ευθύτητα στους ανθρώπους. Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, το ψέμα είναι η κύρια αιτία χωρισμού. Ακόμα, όμως, και σε εκείνη την δύσκολη ώρα δεν χάνει το χιούμορ του και θα προσπαθήσει να διατηρήσει ένα φιλικό κλίμα. Η απόφασή του ωστόσο είναι αμετάκλητη! Γι’ αυτό μην προσπαθήσετε να του αλλάξετε γνώμη-το μόνο που θα καταφέρετε είναι να τον εκνευρίσετε.

Αιγόκερως

Όπως συμβαίνει και με τον Ζυγό, ο Αιγόκερως δύσκολα θα χωρίσει-εκτός και αν βασίσεις πάνω του όλα τα όνειρα και τις ελπίδες σου. Το συγκεκριμένο ζώδιο ελκύεται από δυναμικές και φιλόδοξες προσωπικότητες. Αν παραμελήσεις τον εαυτό σου για να ικανοποιήσεις έναν Αιγόκερω, το πιο πιθανόν είναι να καταλήξεις και σαν καλαμιά στον κάμπο και χωρίς στόχους.

Υδροχόος

Μία μέρα ο Υδροχόος μπορεί να ξυπνήσει και να ανακαλύψει ότι τα αισθήματά του για το ταίρι του είναι λειψά και ότι δεν υπάρχει νόημα να συνεχίσει αυτήν τη σχέση. Τόσο ξαφνικά… Μετά τον χωρισμό και αφού έχει περάσει ένα μεγάλο διάστημα μπορεί να αναρωτηθεί τί είναι αυτό που τον οδήγησε στο να πει το μεγάλο αντίο-μπορεί και όχι. Είναι μυστήριο ζώδιο και κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί με σιγουριά ότι φταίει ένας και μόνος λόγος για την απόφασή του να χωρίσει. Αν ποντάραμε όμως σε κάτι θα ήταν ότι η ερωτική φλόγα ανάμεσα σε εκείνον και το ταίρι του έχει πάψει προ πολλού να καίει.

Ιχθύς

Ένας Ιχθύς μπορεί να σου πει σήμερα να χωρίσετε, αλλά στο μυαλό του έχετε χωρίσει πριν από ένα δίμηνο. Η αναποφασιστικότητα του ζωδίου φαίνεται και στον χωρισμό-αφού ακόμα και όταν ξέρει ότι η σχέση πρέπει να τελειώσει, θα επιμένει και θα περιμένει προκειμένου να μην αναλάβει ο ίδιος το συναισθηματικό φορτίο, αλλά ο σύντροφός του. Οι Ιχθύες χωρίζουν όταν νιώθουν παραμελημένοι και όταν νιώθουν ότι οι συναισθηματικές τους ανάγκες δεν καλύπτονται. Τότε ψυχραίνονται και δείχνουν το σκληρό τους πρόσωπο. Από εκεί που ήταν αθώα ψαράκια, γίνονται αιμοβόρα πιράνχας.

 

v