Η σχολική χρονιά ξεκινά: Πώς να προετοιμαστείτε στο πι και φι!

Η σχολική χρονιά ξεκινά: Πώς να προετοιμαστείτε στο πι και φι!

Κάθε καινούργια σχολική χρονιά φέρνει μαζί της ένα σωρό νέες και συναρπαστικές προκλήσεις για τα παιδιά από την πρώτη κιόλας μέρα, ειδικά αν αυτή είναι η πρώτη σχολική μέρα της ζωής τους. Έτσι και φέτος, η σχολική σεζόν υπόσχεται ακόμη περισσότερες γνώσεις, καινούργιες φιλίες και μοναδικές, αξέχαστες εμπειρίες. Κοντολογίς, τα παιδιά ετοιμάζονται να ριχτούν σε μια υπέροχη περιπέτεια. Μαζί τους, βέβαια, ρίχνονται στην περιπέτεια και οι γονείς, αφού οι μικροί μαθητές πρέπει να προετοιμαστούν σωστά και να είναι πλήρως εξοπλισμένοι.

Είναι εκείνη η πολύ διασκεδαστική στιγμή του χρόνου που γονείς και παιδιά θα βγουν μαζί στα μαγαζιά προς αναζήτηση των καλύτερων σχολικών ειδών. Έτσι, στις 11 Σεπτέμβρη, που ανοίγουν τα σχολεία, τα παιδιά θα εμφανιστούν και φέτος πανέτοιμα έχοντας προμηθευτεί όλα τα απαραίτητα: από τσάντεςκασετίνεςτετράδια και γραφική ύλη μέχρι φαγητοδοχεία και παγούρια. Και όλα αυτά, στα αγαπημένα τους χρώματα και σχέδια ή διακοσμημένα με τους πιο αγαπημένους τους ήρωες.

Το πρώτο καλό νέο είναι πως μπορείτε να βρείτε όλα όσα ψάχνετε και ακόμη περισσότερα, συγκεντρωμένα σε ένα μέρος και στις καλύτερες τιμές! Όπως κάθε χρόνο, τα καταστήματα Public προσφέρουν μια τεράστια ποικιλία από σχολικά είδη, βιβλία και βοηθήματα και ό,τι άλλο χρειάζονται οι μικροί μαθητές, στο ξεκίνημα ή κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.



Το άλλο καλό νέο είναι πως τo Public φέρνει όλα τα σχολικά είδη που θα επιλέξετε στην πόρτα σας μέσα λίγες ώρες από τη στιγμή της αγοράς. Η νέα υπηρεσία Next Day Delivery σας δίνει την επιλογή να ψωνίσετε και από το σπίτι χωρίς να ανησυχείτε για τον χρόνο παράδοσης. Τα ψώνια βρίσκονται στα χέρια σας σε λιγότερο από 24 ώρες εντός Αττικής και χωρίς καμία επιπλέον χρέωση!

Για να πάρετε μερικές ιδέες, ρίξτε μια ματιά σ’ αυτές τις μοναδικές προτάσεις:

Τσάντες πλάτης από 4,98 ευρώ.



Βρείτε τις όλες εδώ.

Tσάντες τρόλεϋ από 14,99 ευρώ.



Βρείτε τα όλα εδώ.

Κασετίνες από 0,99 ευρώ.



Βρείτε τις όλες εδώ.

Τετράδια από 0,25 ευρώ.



Βρείτε τα όλα εδώ.

Γεωμετρικά όργανα από 0,29 ευρώ.



Βρείτε τα όλα εδώ.

Τσαντάκια φαγητού από 9,99 ευρώ.



Βρείτε τα όλα εδώ.

Παγούρια από 3,99 ευρώ.



Βρείτε τα όλα εδώ.

Βοηθήματα προσχολικής εκπαίδευσης από 1,08 ευρώ.



Βρείτε τα όλα εδώ.

Πλήρη σετ σχολικών ειδών από 14,99 ευρώ.



Βρείτε τα όλα εδώ.

Τσάντες, τετράδια και κασετίνες Coolbee σε υπέροχα σχέδια.



Βρείτε τα όλα εδώ.

Και τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ. Στα καταστήματα Public θα βρείτε τα πρακτικότατα School Pack, που είναι πακέτα σχολικών βιβλίων ανά τάξη για να μην τα ψάχνετε ένα-ένα. Επίσης, τα Public προσφέρουν 20% επιστροφή σε προϊόντα τεχνολογίας με κάθε αγορά σχολικών ειδών άνω των 50 ευρώ.

Τι λέτε; Πάμε να προετοιμαστούμε για μια ακόμη υπέροχη σχολική χρονιά;

v