10 μοναδικές συμβουλές για να είστε πάντα κομψή και στην μόδα!

10 μοναδικές συμβουλές για να είστε πάντα κομψή και στην μόδα!

Το να προσέχουμε την εμφάνισή μας είναι πολύ σημαντικό, όχι μόνο για την εικόνα που δίνουμε στους άλλους, αλλά και για τη διάθεσή μας. Άλλωστε, αν νιώθουμε όμορφα με τον εαυτό μας το εκπέμπουμε και σε όσους μας βλέπουν. Το θέμα είναι ότι ο χρόνος δεν φτάνει πάντα ώστε να συνδυάσουμε τα ρούχα μας με προσοχή και να φτιάξουμε outfits που είναι αληθινά κομψά και διαχρονικά. Για να κερδίσουμε έδαφος και να είμαστε πάντα κομψές χωρίς πολύ προσπάθεια, αρκεί να έχουμε υπ’ όψιν τις παρακάτω συμβουλές.

Ντυθείτε στα μέτρα σας

Τα oversize ρούχα δίνουν ένα ιδιαίτερο στιλ, μόνο αν συνδυαστούν σωστά. Προτιμάτε ρούχα που είναι στο νουμερό σας για να μην κάνετε αχρείαστα λάθη.

Προσοχή στα χρώματα

Επιλέξτε χαρούμενα χρώματα σε ανοιχτούς τόνους για τις πρωινές βόλτες και σε ζωηρούς τόνους με έντονες αντιθέσεις για τις βραδινές εξόδους σας.

Κοσμήματα που κολακεύουν

Φορέστε κοσμήματα που κολακεύουν τα χαρακτηριστικά σας: τα μακριά σκουλαρίκια αδυνατίζουν το πρόσωπο, ενώ ένα βαθύ μπούστο πάει πολύ με ένα κοντό κολιέ.

Μη φοβάστε να παίξετε με μοτίβα και prints

Συνδυάστε σωστά μοτίβα και prints προσέχοντας να μην είναι παρόμοια (ώστε να ξεχωρίζουν μεταξύ τους π.χ. πουά με φλοράλ) και να ταιριάζουν χρωματικά (κυρίως το φόντο).

Το τρίπτυχο που απογειώνει

Κάθε σας λουκ μπορεί να απογειωθεί αν επιλέξετε σωστά αυτά τα 3 κομμάτια: ένα ζευγάρι άνετα και κομψά παπούτσια, μια σικάτη δερμάτινη τσάντα και τα κατάλληλα γυαλιά ηλίου.

Βρείτε τον τόνο σας

Επιλέξτε χρώματα ανάλογα με τον τόνο του δέρματός σας: π.χ. λευκό, μαύρο, γκρι, ασημί ή μπλε, αν έχετε φωτεινό δέρμα και καφέ, κίτρινο, χρυσό, κόκκινο ή λαδί, αν είναι πιο μουντό.

Το μετρημένο είναι και σέξι

Αν σας αρέσει να ντύνεστε σέξι, κάντε το με γούστο και σύνεση: διαλέξτε το μακρύ σας φόρεμα με ανοιχτό μπούστο, αλλά το εφαρμοστό σας μίντι φόρεμα με ψηλή λαιμόκοψη.

Ότι «ταιριάζει» δεν είναι και κομψό

Μην σετάρετε τα πάντα – είναι παλιομοδίτικο – αλλά δοκιμάστε ενδιαφέροντες συνδυασμούς σε χρώματα και υφές, π.χ. μαύρο φόρεμα, navy παπούτσια και μπορντό τσάντα.

Ισορροπία πάνω-κάτω

Φτιάξτε ισορροπημένα outfits συνδυάζοντας σωστά το πάνω με το κάτω μέρος: ένα χαλαρό πουκάμισο πάει με στενό παντελόνι κι ένα ευρύχωρο παντελόνι με ένα fitted τοπ.

Πανωφόρι πολλαπλών χρήσεων

Εξοπλίστε την γκαρνταρόμπα σας με αυτά τα 3 βασικά πανωφόρια που ολοκληρώνουν υπέροχα κάθε outfit: 1 κομψό δερμάτινο, 1 fitted μπλέιζερ κι ένα κλασικό denim τζάκετ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v