Όταν η Ανθρωπιά σώζει ζωές, υπάρχει ελπίδα... Ο μικρός Ραφαήλ ετοιμάζεται για την Βοστώνη

Όταν η Ανθρωπιά σώζει ζωές, υπάρχει ελπίδα... Ο μικρός Ραφαήλ ετοιμάζεται για την Βοστώνη

Ο 18 μηνών Παναγιώτης - Ραφαήλ πήρε το πράσινο φως  για το ταξίδι του στην Βοστώνη και όλη η χώρα νιώθει ανακούφιση και την ελπίδα να ξυπνά ξανά.

Ο μικρούλης θα υποβληθεί σε μία γονιδιακή θεραπεία που, όπως όλα δείχνουν, θα τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει την νωτιαία μυϊκή ατροφία από την οποία πάσχει.

 

Ένας ακόμα λόγος που αυτό το νέο μας πλημμυρίζει χαρά, είναι πως η Ανθρωπιά νίκησε το τέρας της αδιαφορίας. 

Ολόκληρη η χώρα, ο καθένας όπως και όσο μπορούσε, συνέβαλλε για να συγκεντρωθούν τα χρήματα που χρειάζονται για την συγκεκριμένη επέμβαση.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του EviaZoom.gr κάποιος, ο οποίος επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του ακόμα κι από τους γονείς του μικρού, κατέθεσε το απόγευμα της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ για την θεραπεία του μικρού Παναγιώτη – Ραφήλ.

Τελικά, συγκεντρώθηκαν πάνω από  €3.000.000 και η οικογένεια ετοιμάζεται για το ταξίδι ελπίδας. Οι γονείς, μάλιστα, του μικρού ευχαρίστησαν τον κόσμο μέσα από τη σελίδα τους στο Facebook:

«Η ευγνωμοσύνη μας είναι τεράστια!!Ένα ηθικό δίδαγμα που πρέπει να μας ακολουθεί από δω και πέρα: το λίγο των πολλών είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ !! Να είστε όλοι καλά!!!»

v