Τι συμβαίνει όταν δύο σύντροφοι ανήκουν στο ίδιο ζώδιο; Τα άστρα αποκαλύπτουν...

Τι συμβαίνει όταν δύο σύντροφοι ανήκουν στο ίδιο ζώδιο; Τα άστρα αποκαλύπτουν...

Τα ετερώνυμα έλκονται, λέει ο σοφός λαός, αλλά καμιά φορά στη ζωή τα πράγματα έρχονται αλλιώς και έλκονται και τα ομώνυμα. Τι γίνεται, λοιπόν, στην περίπτωση που δύο άνθρωποι με παρόμοια ιδιοσυγκρασία, προτερήματα και ελαττώματα ερωτεύονται και αποφασίζουν να περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους μαζί; Όπως πάντα, η απάντηση βρίσκεται και πάλι εκεί ψηλά, στα αγαπημένα μας άστρα που τα ξέρουν όλα...

Κριός

 

Μόνο ένας Κριός μπορεί να καταλάβει πραγματικά έναν άλλον Κριό και η ανταγωνιστικότητα των δυο τους, όχι μόνο δεν τους φέρνει σε δύσκολη θέση, αλλά τροφοδοτεί αδιάκοπα το πάθος τους. Φυσικά, οι τσακωμοί, ακόμη και για μικροπράγματα, είναι επικών διαστάσεων, μα όταν επιτέλους δαμάσουν αυτήν την άσβεστη φλόγα, η σχέση τους απογειώνεται αληθινά.

Ταύρος

Μακράν από τις πιο φλογερές συνυπάρξεις στον ζωδιακό κύκλο. Όταν ένας Ταύρος βρεθεί με έναν άλλον, η ρομαντική τους διάθεση και η αγάπη τους για οτιδήποτε εκλεπτυσμένο και όμορφο στη ζωή μπορεί να γίνει η βάση για μια ονειρεμένη σχέση. Είναι, όμως, αρκετά ξεροκέφαλοι, οπότε πρέπει να είναι έτοιμοι για πολλούς συμβιβασμούς.

Δίδυμος

«Να περνάς καλά, αυτό έχει σημασία», λένε πολλοί, και αυτό είναι που κάνουν οι Δίδυμοι όταν τα μπλέκουν μεταξύ τους. Φιλοπερίεργοι και περιπετειώδεις, επικοινωνούν άριστα με τον «ομόαστρό» τους και δεν χολοσκάνε ποτέ για μικροπαρεξηγήσεις. Βέβαια, η ασυνέπεια και η επιπολαιότητά τους θέλει συμμάζεμα για να μην σπάνε τα νεύρα κανενός.   

Advertisement
 
 

Καρκίνος

Ποιος άλλος μπορεί να χαρίσει σε έναν Καρκίνο τη σταθερότητα που αναζητά διακαώς από έναν άλλο Καρκίνο; Είναι τόσο αξιόπιστοι που δεν μπορούν παρά να μείνουν ο ένας δίπλα στον άλλον σε όλες τις καλές και τις κακές στιγμές της ζωής τους. Το πρόβλήμα είναι ότι δεν ξεκολλάνε εύκολα απ’ τον σύντροφό τους κι αυτό δεν είναι πάντα καλό σε μια σχέση...

Λέων

Θέλουν και οι δύο να είναι στο επίκεντρο της προσοχής, να τους θαυμάζουν και να τους ακούν και γι’ αυτό η σχέση μεταξύ δύο Λεόντων μπορεί να γίνει εξαιρετικά ανταγωνιστική, σε βαθμό αφόρητο. Αν, βέβαια, ο ένας καταφέρνει να δίνει στον άλλον την προσοχή και την αγάπη που λαχταρά, η συμβίωσή τους θα είναι μια ατελείωτη γιορτή αμοιβαίας λατρείας.

Παρθένος

Ο τελειομανής, αλλά αφοσιωμένος Παρθένος μπορεί να δέσει με έναν άλλο Παρθένο μόνο με έναν τρόπο: να θέσουν και οι δύο την εργατικότητα και την αγάπη τους για το τέλειο στην υπηρεσία της σχέσης τους, αντί να γκρινιάζουν για πράγματα που είναι δευτερεύοντα. Και φυσικά, να κρατούν, κλαπου κάπου, την αρνητική γνώμη τους για τον εαυτό τους.

Ζυγός

Ο Ζυγός λατρεύει την παρέα και η ψυχή του τρέφεται από τη συνεργασία και τη συντροφικότητα. Γι’ αυτό και θα μπορούσε άνετα να περάσει την υπόλοιπη ζωή του με έναν άλλο Ζυγό. Είναι όμως και λίγο ζηλιάρης και τείνει να μην αντιμετωπίζει τα προβλήματά του κατά μέτωπο, κάτι που μπορεί να οδηγήσει τη συμβίωση δύο ζυγών σε άδοξο τέλος.

Σκορπιός

Μυστηριώδης και κρυψίνους, ο Σκορπιός δεν είναι πρόθυμος να ανοίξει την καρδιά του στους άλλους, κάτι που ίσως κάνει πιο εύκολα με έναν άλλο Σκορπιό. Παρ’ όλ’ αυτά, μια σχέση που χαρακτηρίζεται από κρυμμένα μυστικά και ανομολόγητα αισθήματα δεν μπορεί να επιβιώσει για πολύ. Αν κάτι τους ξεκλειδώσει όμως – π.χ. το καλό σεξ – η σχέση μπορεί να σωθεί.  

Τοξότης

Δύο λάτρεις της περιπέτειας, δύο φύσει ωραίοι τύποι, δύο Τοξότες μαζί... τί μπορεί να πάει λάθος σε ένα τέτοιο ζευγάρι; Ας πούμε, ότι δεν είναι αντίστοιχα λάτρεις της δέσμευσης, οπότε το να κρατήσει η σχέση είναι ένα στοίχημα και θέλει προσπάθεια. Αν ξεπεράσουν την τάση τους να φεύγουν περήφανοι χωρίς να κοιτάζουν πίσω, θα ζήσουν ζωή χαρισάμενη μαζί.

Αιγόκερως

Θεωρητικά, ο υπεύθυνος Αιγόκερως με τον πειθαρχημένο Αιγόκερω μπορούν να ταιριάξουν μια χαρά και να ευτυχήσουν ο ένας δίπλα στον άλλον. Στην πράξη, όμως, ίσως πέσουν στην παγίδα περιμένουν πολλά από τον σύντροφό τους χωρίς καμία διάθεση να συμβιβαστούν κι όταν αυτή είναι η απόλυτη στάση και των δύο, το πράγμα μεταξύ τους δεν δείχνει καθόλου βιώσιμο. 

Υδροχόος

Επικοινωνιακός, ανοιχτόμυαλος, με προοδευτικές ιδέες και έτοιμος να ακούσει και ν’ αποδεχτεί τον άλλον γι’ αυτό που είναι, ο Υδροχόος μπορεί να χτίσει μια υπέροχη σχέση με έναν άλλο Υδροχόο. Αρκεί, να μάθει ν’ ανοίγεται κι αυτός, να ξεπερνά τις αναστολές του και, πέρα από καλός και έμπιστος φίλος, να γίνει και φλογερός εραστής για τον σύντροφό του.

Ιχθύς

Ονειροπόλος και πάντα πρόθυμος να αγνοήσει τ’ αρνητικά και να εστιάσει στα θετικά, ο Ιχθύς πρέπει να κάνει μια τεράστια υπέρβαση πριν μπλέξει αισθηματικά με έναν άλλο Ιχθύ: να μάθει να μην κρύβει τα άσχημα κάτω απ’ το χαλάκι και να επιδιορθώνει τις ρωγμές πριν οδηγήσουν τον έρωτά του στην κατάρρευση. Η ζωή έχει κι αναποδιές, αλλά γι’ αυτό τη μοιραζόμαστε!

v