5 ανδρικές ατέλειες που οι γυναίκες βρίσκουν άκρως γοητευτικές!

5 ανδρικές ατέλειες που οι γυναίκες βρίσκουν άκρως γοητευτικές!

Ωραίος άντρας ο Μπραντ Πιτ! Αψεγάδιαστο πρόσωπο, σμιλεμένο σώμα και γενικά είναι αυτό που λέμε ότι ο θεός είχε κέφια όταν τον έφτιαχνε. Και μην αρχίσετε τα «μα» και τα «μου» - όλες τον έχουμε χαλβαδιάσει κατά καιρούς. Ωστόσο μια μεγάλη γυναικεία αλήθεια είναι ότι εμάς τις γυναίκες, τις περισσότερες φορές  μας κερδίζουν οι ατέλειες, παρά οι τέλειοι κοιλιακοί και τα θεληματικά πηγούνια... 

Γιατί όπως και να το κάνουμε ορισμένες ανδρικές ατέλειες μας φαίνονται εξαιρετικά γοητευτικές. Ρωτήσαμε 5 γυναίκες να μας πουν ποιο ψεγάδι τους κερδίζει σ' έναν άντρα και οι απαντήσεις τους σίγουρα καλύπτουν έναν μεγάλο αριθμό γυναικών.

Τα γκρίζα μαλλιά

«Λίγο το ότι μου θυμίζει κάτι μεταξύ Τζορτζ Κλούνει και Ρίτσαρντ Γκιρ (στα πολύ καλά τους!), λίγο το ότι αποπνέει έναν αέρα σιγουριάς και αυτοπεποίθησης, θεωρώ έναν άντρα με γκρίζες ή άσπρες τρίχες στα μαλλιά και τα γένια άκρως γοητευτικό. Eπιπλέον, ακόμα και ένας άντρας που έχει ασπρίσει από την ηλικία των 28 ετών σου δίνει την αίσθηση ότι είναι πιο ώριμος. Δεν συμφωνείτε;» Κ. 33 ετών.

Η μεγάλη μύτη

«Ανέκαθεν πίστευα ότι οι... έντονες μύτες προσδίδουν τύπο στο πρόσωπο ενός άντρα. Δεν είναι τυχαίο ότι αρκετοί γοητευτικοί αστέρες του Χόλιγουντ μένουν ανεξίτηλοι στην σκέψη μας (και στην καρδιά μας) λόγω του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού. Μας αρέσουν τα ελαττώματα, όσο και αν τα πρότυπα ομορφιάς προσπαθούν συνεχώς να προβάλλουν το αψεγάδιαστο. Μια μεγάλη ή ακόμα και στραβή μύτη μας φαίνεται πιο οικεία! Και αν συνοδεύεται από ένα ωραίο βλέμμα και ένα ζεστό χαμόγελο σχεδόν την ξεχνάμε και μας περνάει απαρατήρητη.» Β. 40 ετών.

Οι ουλές και τα σημάδια

«Για μένα προσωπικά οι ουλές κάνουν το παρουσιαστικό ενός άντρα πιο αρρενωπό και μυστηριώδες. Θυμίζει λίγο το ''κακό'' αγόρι που ερωτευέσαι όταν είσαι μικρή στις ταινίες. Εκείνο που έχει περάσει πολλά - δεν σηκώνει πολλά- δεν λέει πολλά, αλλά κατά βάθος έχει τρυφερή καρδιά. Όπως και να το κάνουμε ένα σημάδι κρύβει πίσω του μια προσωπική ιστορία και το θεωρώ πολύ γοητευτικό.» Ν. 35 ετών.

Η κοιλίτσα

«Μου αρέσει γιατί πολύ απλά πιστεύω ότι είναι η χαρά της αγκαλιάς. Μπορείς να ξαπλώσεις πάνω της όταν βλέπετε αγκαλιασμένοι ταινία και να νιώσεις μια άνεση. Δεν υποστηρίζω ότι κοιλιακοί είναι άσχημοι, αλλα φαντάζεστε να ακουμπάτε το κεφάλι σας σε κάτι που θυμίζει γυψοσανίδα; Και επιπλέον, ένας άντρας που έχει κοιλίτσα και δεν τον πειράζει, ξέρει να ζει τη ζωή του και να περνάει καλά! Δεν θα ανησυχήσει για θερμίδες και θα απολαύσει μαζί σας ακόμα και τις πιο αμαρτωλές μερίδες χωρίς ενοχές!» Σ.45 ετών.

Το ξυρισμένο κεφάλι/φαλάκρα

«Το εντελώς ξυρισμένο κεφάλι, είτε λόγω αραίωσης είτε από επιλογή, κάνει έναν άντρα απίστευτα σέξι. Δεν ξέρω αν για αυτό φταίει ο Jason Statham, πάντως οι άντρες μ' αυτό το παρουσιαστικό έχουν μια μυστική γοητεία που τους κάνει ακαταμάχητους!» Γ. 28 ετών.

v