Τεστ προσωπικότητας: Ποιο σχήμα πιστεύεις ότι αντιπροσωπεύει τον χαρακτήρα σου;

Τεστ προσωπικότητας: Ποιο σχήμα πιστεύεις ότι αντιπροσωπεύει τον χαρακτήρα σου;

Ακόμη και αν δεν το πιστεύετε, τα γεωμετρικά σχήματα χρησιμοποιούνται πολύ συχνά σε τεστ προσωπικότητας που γίνονται στο εξωτερικό. Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να διαλέξετε το σχήμα που θεωρείτε ότι σας αντιπροσωπεύει καλύτερα ως άνθρωπο. Και στην συνέχεια να ανακαλύψετε ακόμα περισσότερα για τον εαυτό σας.

Tετράγωνο

 


Όσοι διάλεξαν το τετράγωνο χαρακτηρίζονται για την σκληρή δουλειά τους, την επιμέλεια και την επιμονή που δείχνουν σε ό, τι καταπιάνονται. Είναι πάρα πολύ φιλόδοξοι και προσπαθούν αδιάκοπα να πετύχουν τους στόχους τους, ακόμη και αν αυτοί είναι δύσκολοι. Διακρίνονται από μια μεθοδικότητα και ένα έντονο πείσμα τόσο στις εργασιακές τους σχέσεις, όσο και στις ερωτικές και φιλικές. Δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη γι’ αυτό και αναλύουν σε μεγάλο βαθμό οποιαδήποτε αλληλεπίδραση έχουν με τους γύρω τους.

 Για να είναι ευτυχισμένοι θέλουν μια σωστά δομημένη καθημερινότητα. Είναι πολέμιοι του «άγνωστου» και των εκπλήξεων-ακόμη και αν πρόκειται για πάρτι γενεθλίων! Παίρνουν γρήγορα αποφάσεις και είναι πολύ καλοί οικογενειάρχες. Ειδικά οι γυναίκες ανταποκρίνονται άριστα σε οτιδήποτε αφορά τα παιδιά τους.

Τρίγωνο

 

 Αν για κάποιον λόγο σου κάνει το λεγόμενο «κλικ» το σχήμα του τριγώνου, τότε χωρίς περιστροφές θα σου πούμε ότι είσαι γεννημένη(-ος) αρχηγός. Οι άνθρωποι σε θυμούνται πάντα για τον αέρα αυτοπεποίθησης που αποπνέεις και για τον τρόπο που χειρίζεσαι τις καταστάσεις. Με λίγα λόγια κάνεις τα δύσκολα να φαίνονται εύκολα. Ίσως αυτό να οφείλεται στο γεγονός ότι δεν παραδέχεσαι εύκολα τα λάθη σου, γι΄ αυτό και (υπερ) προσπαθείς προκειμένου να τα αποφύγεις.

Έχεις πολύ καλή κριτική σκέψη και όταν έρχεσαι σε αντιπαράθεση έχεις τον τρόπο… να περνάει το δικό σου. Οι απαιτήσεις σου είναι υψηλές τόσο για τον εαυτό σου, όσο και για τους ανθρώπους που αγαπάς. Πιστεύεις ακράδαντα στην αυτοβελτίωση και φυσικά στις επιτυχίες!

Κύκλος

Ήρεμη δύναμη και ενσυναίσθηση. Είσαι ο άνθρωπος στον οποίο θα τρέξουν όλοι να βρουν καταφύγιο. Τα λόγια σου έχουν τεράστια δύναμη και μπορούν να επηρεάσουν ακόμα και τον πιο καχύποπτο συνομιλητή. Όσον αφορά την οικογένεια, είσαι αναμφίβολα ο «αρχηγός» του σπιτιού.  Κρατάς τις ισορροπίες με μαεστρία και είσαι ο λόγος που υπάρχει αυτό το δέσιμο μεταξύ σας.

Είσαι συμπονετικός άνθρωπος και ποτέ δεν θα κάνεις τα στραβά μάτια στην αδικία.  Παρόλο που δεν εκπέμπεις αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, δύσκολα κάποιος θα έρθει σε αντιπαράθεση μαζί σου, καθώς αισθάνεται ότι θα χάσει- και ας μην ξέρει γιατί.

Oρθογώνιο παραλληλόγραμμο

Aπρόβλεπτοι με εκρηκτικό ταπεραμέντο όσοι επέλεξαν το ορθογώνιο παραλληλόγραμμό. Μαζί τους το σίγουρο είναι ότι δεν θα βαρεθείς ποτέ καθώς είναι πολύ ενδιαφέροντα άτομα με πάρα πολλές γνώσεις. Είναι λάτρεις των ταξιδιών και της περιπέτειας και δεν βρίσκουν ασφάλεια στην σταθερότητα, αλλά στις συνεχές αλλαγές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην είναι ποτέ στάσιμοι στην ζωή τους και συνεχώς να εξελίσσονται προς το καλύτερο.

Ένα ακόμα στοιχείο, είναι ότι αυτά τα άτομα είναι πολύ δοτικά στις σχέσεις τους. Παρά τον παρορμητική και ενθουσιώδη διάθεσή τους, σκέφτονται πολύ και ξέρουν πάντα τι θα πουν και το κυριότερο πώς θα το πουν!

Ζιγκ ζαγκ

Το ζιγκ ζαγκ είναι το σύμβολο της δημιουργικότητας και της αρμονίας. Είσαι ιδιαίτερα χαρισματική προσωπικότητα και όλοι σε συμπαθούν λόγω της κοινωνικότητάς του. Δύο από τα χαρακτηριστικά που σε κάνουν να ξεχωρίζεις είναι η γενναιοδωρία σου και το ένστικτό σου.

Το μυαλό σου βρίσκεται πάντα σε λειτουργία και «κατεβάζει» ιδέες από το πουθενά. Οι γυναίκες τείνουν να είναι περισσότερο δραματικές από το επιτρεπτό, αλλά χάρη στην αυτοσαρκαστική τους διάθεση καταλήγουν να είναι ακαταμάχητες.

 

v