Λίγες μέρες έμειναν μόνο για τις χειμερινές εκπτώσεις

Λίγες μέρες έμειναν μόνο για τις χειμερινές εκπτώσεις

Όπως κάθε χρόνο, λίγο μετά την γιορτινή περίοδο, οι χειμερινές εκπτώσεις ξεκινούν και πάλι στα εμπορικά καταστήματα σε όλη τη χώρα. Είναι μια ευκαιρία για τους καταστηματάρχες να τονώσουν την κίνηση που φυσιολογικά πέφτει μετά τις γιορτές, αλλά και μια καλή ευκαιρία για εμάς να κάνουμε τα πιο πρακτικά μας ψώνια – σε αντιδιαστολή με τα εορταστικά – σε τιμές καλύτερες από εκείνες της υπόλοιπης σεζόν.

Φτιάξτε τις λίστες σας, λοιπόν, κι ετοιμαστείτε να ξεχυθείτε στα μαγαζιά για να προλάβετε πρώτες τις πιο δυνατές προσφορές της νέας χρονιάς.

Η έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων γίνεται τη 2η Δευτέρα του Γενάρη, η οποία φέτος πέφτει στις 13 του μηνός, και διαρκούν ως την τελευταία ημέρα του Φλεβάρη που η αγορά είναι ανοιχτή – φέτος είναι το Σάββατο 29 του μηνός.

Οι πρώτες εκπτώσεις του χρόνου αποτελούν μία από τις 4 περιόδους εκπτώσεων (2 χειμερινές και 2 θερινές) κατά τις οποίες οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν τα προσφερόμενα αγαθά σε μειωμένες τιμές σε σχέση με τον υπόλοιπο καιρό. Γι’ αυτό, σε κάθε προϊόν πρέπει να αναγράφονται και η κανονική και η νέα τιμή, καθώς και το ποσοστό της έκπτωσης που προσφέρεται.

Καλά ψώνια!

 

v