5χρονος υιοθετείται με μάρτυρες όλο το νηπιαγωγείο που κουνά χάρτινες καρδούλες

5χρονος υιοθετείται με μάρτυρες όλο το νηπιαγωγείο που κουνά χάρτινες καρδούλες

Ο Μάικλ είναι 5 χρονών, πηγαίνει στο νηπιαγωγείο, ζει στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ και πριν λίγες μέρες απέκτησε την δική του οικογένεια!

Το συγκινητικό στην περίπτωσή του, εκτός από το ότι υιοθετήθηκε από μια οικογένεια που τον αγαπάει και θα τον φροντίζει όπως του αξίζει, είναι αυτό που συνέβη κατά τη διάρκεια της δίκης που θα «σφράγιζε» την υιοθεσία του από τους επί έναν χρόνο ανάδοχους γονείς του.

Ο 5χρονος εμφανίστηκε στο δικαστήριο την Πέμπτη προκειμένου να παραστεί στην τυπική ακροαματική διαδικασία, αλλά δεν ήταν μόνος του. Με πρωτοβουλία της δασκάλας του, στη δίκη παρευρέθηκαν οι συμμαθητές του από το νηπιαγωγείο, οι οποίοι εμφανίστηκαν με χαμόγελο στα χείλη και χάρτινες καρδούλες στα χέρια. 

Συγκινημένος ο δικαστής, αφού τόνισε πως ήταν η πρώτη φορά στην επαγγελματική του πορεία που φιλοξενούσε ένα ολόκληρο νηπιαγωγείο, δεν παρέλειψε να ρωτήσει όλους τους παρόντες στο δωμάτιο για τη σχέση τους με τον Μάικλ.

Τα παιδάκια έδωσαν τις πιο αποστομωτικές απαντήσεις, όταν καθένα με τη σειρά του στέκονταν όρθιο και κατέθετε ενώπιον του δικαστηρίου: «Αγαπώ τον Μάικλ» ή «Ο Μάικλ είναι ο καλύτερός μου φίλος».

v