Πώς να κουρευτείτε για να λάμψετε φέτος τα Χριστούγεννα

Πώς να κουρευτείτε για να λάμψετε φέτος τα Χριστούγεννα

Αγορίστικο, κοντό καρέ, μακρύ καρέ ή μακριά ανέμελα μαλλιά; Ό,τι κι αν επιλέξετε για φέτος τα Χριστούγεννα, φροντίστε να σας ταιριάζει, να αναδεικνύει το πρόσωπό σας και να κάνει τη διαφορά! Όπως μάθαμε και στο Gntm 2, μερικές φορές δεν είναι κακό να δοκιμάζουμε νέα πράγματα. Εξάλλου, μαλλιά είναι...

Καρέ

Το trend της νέας χρονιάς είναι το καρέ. Κοντό, μακρύ, ασύμμετρο, ίσιο ή με μύτες αναδεικνύει τις γωνίες του προσώπου, γλυκαίνει και είναι εύκολο στο χτένισμα. Βρείτε το καρέ που σας ταιριάζει ανάλογα με το πρόσωπό σας και τολμήστε το!

Κούρεμα με όγκο

Το ιδανικό κούρεμα για τις γυναίκες με πολλά μαλλιά, αφού ελαφραίνει τις άκρες ενώ χαρίζει αέρα και εντυπωσιακή εμφάνιση.

Στα συν του: Μπορείς εύκολα να υιοθετήσεις ένα ανεπιτήδευτο look απλά με μερικές μπούκλες στο τελείωμα.

Μακρύ ενιαίο μήκος

Το μακρύ ενιαίο μήκος στο μαλλιά είναι μία ασφαλής και πολύ στιλάτη επιλογή, αρκεί να είναι τα μαλλιά πάντα υγιή και λαμπερά. 

Στα συν του: Σου δίνει δυνατότητα να υιοθετήσεις πολλά και διαφορετικά look.

 

Κοντό αγορίστικο

Πριν από εσάς, το τόλμησαν η Σαρλίζ Θερόν, η Αμελί, η Σκάρλετ Γιόχανσον, η  Εμμανουέλα Μάινα και πολλές πολλές άλλες υπέροχες γυναίκες. Το αποτέλεσμα, αν μη τι άλλο, είναι εντυπωσιακό και με στιλ που δύσκολα ξεχνιέται. Τί λέτε; Θα το τολμήσετε; 

  

Ασύμμετρο μήκος με φράντζα

Το ασύμμετρο κοντό μήκος με φράντζα προτείνετε για τις γυναίκες που τους αρέσει η κίνηση και ο αέρας στα μαλλιά τους. Είναι σέξι, νεανικό και εύκολο στο χτένισμα. 

Στα συν του: Μπορείς να το κάνεις ότι θέλεις, ενώ προσφέρει σέξι διάθεση, ειδικά όταν είναι ατημέλητο.

 

 

v