12χρονη αθλήτρια έστειλε στο νοσοκομείο επίδοξο βιαστή της

12χρονη αθλήτρια έστειλε στο νοσοκομείο επίδοξο βιαστή της

Κάποτε, θεωρούνταν ταμπού να πει μία γυναίκα πως έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης. Σήμερα, ευτυχώς, το θέμα αυτό έχει αρχίσει να παίρνει μεγάλες διαστάσεις και οι γυναίκες όχι μόνο να το παραδέχονται και να το συζητάνε, αλλά και να κάνουν προσπάθειες για να το καταπολεμήσουν.

Παρόλα αυτά, είναι κάτι που συμβαίνει ακόμα και σήμερα συχνά. Μάλιστα, εμείς οι γονείς φοβόμαστε να αφήσουμε τα παιδιά μας (και ειδικά τα κορίτσια μας) να κυκλοφορούν μόνα το βράδυ, ενώ τα ενθαρρύνουμε να εκπαιδευτούν σε κάποια πολεμική τέχνη ώστε να προστατέψουν τον εαυτό τους. 

Στην περίπτωση ενός 12χρονου κοριτσιού από την Παλλήνη, μάλιστα, τα μαθήματα φαίνεται πως έπιασαν τόπο αφού όταν δέχτηκε επίθεση από άγνωστο το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο Πέραμα, τον έριξε αιμόφυρτο με δύο γροθιές.

Ο δράστης φέρεται να παρακολουθούσε τις κινήσεις της νεαρής κοπέλας και όταν εκείνη έφτασε στο κατώφλι του σπιτιού της, να της επιτέθηκε με σκοπό να την βιάσει.

Το κορίτσι τότε αντέδρασε και χρησιμοποίησε τις τεχνικές που γνωρίζει από τα μαθήματα Κουνγκ Φου βγάζοντάς τον νοκ άουτ.

Τα συγχαρητήριά μας!

Πηγή: dikaiologitika.gr

 

 

v