Body Milks από τα καλλυντικά Dalon Cosmetics… μαγνητίζουν το σώμα σας & την καρδιά σας!

Body Milks από τα καλλυντικά Dalon Cosmetics… μαγνητίζουν το σώμα σας & την καρδιά σας!

Νέα, αγαπησιάρικα, ενυδατικά, παιχνιδιάρικα, ακαταμάχητα body milks ήρθαν για να γίνουν ο απόλυτος προορισμός σας στην καθημερινή ομορφιά σας, στην καθημερινή περιποίηση του σώματός σας.

Δοκιμάστε τα σήμερα!

Υπέροχες, μοναδικές συσκευασίες, γεμάτες χρώματα και good vibes από τα πιο εκλεκτά, τα πιο θελκτικά body milks. Είναι λοιπόν τα καινούρια γαλακτώματα σώματος Prime από τα Dalon Cosmetics  για όλους τους τύπους δέρματος, για κάθε διάθεση, για κάθε γυναίκα.

Για σένα!

Εμπλουτισμένα με εκχύλισμα χαμομηλιού και καλέντουλας καταπραΰνουν  και ενυδατώνουν πραγματικά το δέρμα. Απορροφώνται αμέσως και αφήνουν μια αίσθηση απαλότητας και ευεξίας.

Μην ξεχνάς να τα έχεις πάντα μαζί σου. Για τα κρύα χειμωνιάτικα βράδια, μετά την προπόνηση, μετά το ντους, μετά από ένα χαλαρωτικό μπάνιο ή όταν θες μια παραπάνω φροντίδα μέσα στην ημέρα.

Hug me. Με ρομαντικό άρωμα violet, peach & musk.

Glow me. Με τροπικό-σαγηνευτικό άρωμα coconut, vanilla & tobacco. 

Rock me. Με αναζωογονητικό άρωμα amber, sandalwood & lily of valley.  

Σε εξαιρετικές τιμές!

Τρόπος χρήσης: απλώνουμε σε όλο μας το σώμα, ικανοποιητική ποσότητα του προϊόντος και με απαλές κινήσεις περιμένουμε μέχρι να την απορροφήσει.

Tα καλλυντικά Dalon παρασκευάζονται και συσκευάζονται από την εταιρεία BIOKAL COSMETICS. H BIOKAL COSMETICS είναι μια Ελληνική εταιρεία που από το 1998 δημιουργεί και παράγει καλλυντικά προϊόντα για καταστήματα καλλυντικών, supermarkets, φαρμακεία και υπεραγορές πάντα με στόχο το συνδυασμό οικονομίας και ποιότητας στα προϊόντα της.

www.biokalcosmetics.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v