Ο άντρας μου βρίζει και φωνάζει συνεχώς και τα παιδιά δεν τον αντέχουν. Τι να κάνω;

Ο άντρας μου βρίζει και φωνάζει συνεχώς και τα παιδιά δεν τον αντέχουν. Τι να κάνω;

***Κάντε τη δική σας ερώτηση στην ειδικό, αν κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας, σας απασχολεί!***

Είμαι παντρεμένη εδώ και 15 χρόνια και έχω 4 παιδιά. Ο άντρας μου είναι πολύ απότομος: βρίζει και φωνάζει συνεχώς. Μέχρι τώρα ανεχόμουν αυτή την κατάσταση και πίστευα πως θα αλλάξει λόγω των παιδιών. Τώρα έχουν αρχίσει και τα ίδια τα παιδιά να μην τον αντέχουν και μου το λένε. Εγώ από την μεριά μου κουράστηκα να προσπαθώ γι’ αυτόν τον γάμο. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

Αγαπητή αναγνώστρια,

Η σχέση σας, σύμφωνα με τα λεγόμενα σας, αντιμετωπίζει προβλήματα εδώ και πολύ καιρό. Είναι πολύ δύσκολο, αρχικά για εσάς και κατ’ επέκταση για τα παιδιά σας, να βιώνετε δύσκολες καταστάσεις στην καθημερινότητά σας. Οι σχέσεις αντιστοιχεί να μας προχωρούν, να μας εξελίσσουν, να μας ευτυχούν. Εσείς επιλέξατε να κάνετε υπομονή, ενώ είχατε και έχετε άπειρες δυνατότητες να διεκδικήσετε μια όμορφη ζωή. Τα παιδιά σας, αν και έχουν μεγαλώσει μέσα σε ένα δύσκολο κλίμα, φαίνεται πως έχουν άλλα όνειρα!

Είναι πολύ ωραίο που τα παιδιά σας επιθυμούν να έχετε μια λειτουργική και υγιή σχέση. Ωστόσο, η ευθύνη για ένα θέμα που αφορά τη σχέση με τον σύντροφό σας, είναι δική σας και δική του. Ζητήστε την αλλαγή, διεκδικήστε την! Την αξίζετε και τη δικαιούστε. Η υπομονή σας δεν έχει φανεί μέχρι σήμερα αποδοτική και βεβαίως ο ερχομός των παιδιών σας δε μπορεί να αλλάξει την ποιότητα της σχέσης σας. Οι αλλαγές αυτές γίνονται μόνον από ξεκάθαρη και έντονη επιθυμία! Εάν λοιπόν επιθυμείτε να συνεχίσετε τη σχέση σας, βάλτε νέους όρους για να προχωρήσετε διαφορετικά!

Τα παιδιά σας θέλουν να σας βλέπουν ευτυχισμένους! Εσείς;

Σας ευχαριστώ.

*Η Ρομίνα Σαλούστρου είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια.

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v