Όχι ακόμα «νικητής», αλλά είμαστε πολύ αισιόδοξοι. Θεού θέλοντος, όλα θα πάνε καλά!

Όχι ακόμα «νικητής», αλλά είμαστε πολύ αισιόδοξοι. Θεού θέλοντος, όλα θα πάνε καλά!

Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ διένυσε μέχρι τώρα μία δύσκολη διαδρομή. Εξίσου δύσκολη ήταν και πορεία των γονιών του από τη στιγμή που έμαθαν για το πρόβλημα υγείας του μέχρι σήμερα.

Τα εμπόδια όμως φαίνεται πως ένα ένα ξεπερνιούνται και όλα δείχνουν ότι το μέλλον θα είναι αισιόδοξο. Ο μπαμπάς του Παναγιώτη Ραφαήλ, ο Γιώργος Γλασσιώτης , είχε την καλοσύνη να μας ενημερώσει για την κατάσταση της υγείας του γιου του και να μας χαρίσει χαμόγελα αισιοδοξίας:

«Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και για ότι κάνατε για τον Παναγιωτάκη μου. Ακόμη δεν ξέρουμε την ακριβή ημερομηνία επιστροφής μας. Πιστεύω στα τέλη του μηνός με αρχές του άλλου.

Τώρα όσον αφορά το ''νικητές'' έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας αλλά έγινε η αρχή και είμαστε πολύ αισιόδοξοι όπως είναι και οι γιατροί μας εδώ. Πριν έρθουμε είχαμε ένα παιδάκι που δεν κουνούσε καθόλου τα ποδαράκια του και τώρα στέκεται....

Παραμένουν κάποια σοβαρά προβλήματα ακόμα αλλά πιστεύουμε με την πάροδο του χρόνο, τη σωστή ειδική αγωγή που θα ακολουθήσει ο Παναγιώτης Ραφαήλ και το γεγονός ότι αντικαταστάθηκε το ελαττωματικό γονίδιο θα έχουμε ανοδική πορεία.»

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v