Ρούχα για το σχολείο: 5 έξυπνες διευθύνσεις

Ρούχα για το σχολείο: 5 έξυπνες διευθύνσεις

Μέσα σε ένα καλοκαίρι τα παιδιά ψηλώνουν, αδυνατίζουν ή παχαίνουν και -το χειρότερο;- αλλάζουν γούστα, και ξαφνικά τα παλιά τους φούτερ τους φαίνονται πολύ «παιδικά», ενώ θέλουν οπωσδήποτε τα νέα αθλητικά παπούτσια με την τριπλή αερόσολα.

Πριν σας πιάσει απελπισία για τα έξοδα που σας περιμένουν, ξεκινήστε με μία απογραφή της ντουλάπας τους. Ξεχωρίστε όσα δεν τους κάνουν πια, όσα είναι φθαρμένα και όσα αρνούνται πεισματικά να ξαναφορέσουν. Δείτε τι πραγματικά χρειάζονται για τη νέα σχολική χρονιά ως προς τα ρούχα και τα αξεσουάρ τους, κάντε μία σαφή λίστα για να μην καταλήξετε να ψωνίζετε ανεξέλεγκτα όταν βρεθείτε στα καταστήματα και δείτε παρακάτω τις προτάσεις μας για τα πιο στιλάτα, οικονομικά και χρήσιμα ρούχα «σχολείου» της αγοράς:

Gap: Για φόρμες και φούτερ
Σχολικά ρούχα

Και πολλά άλλα φυσικά, αλλά ειδικά οι φόρμες και οι ζακέτες-φούτερ των Gap με την κουκούλα είναι από τα πιο βολικά ρούχα για το σχολείο, τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια, κάθε ηλικίας.

Ενδεικτική τιμή ζακέτας από το online κατάστημα 23,47 ευρώ.

Δείτε διευθύνσεις καταστημάτων εδώ.

Η&Μ: Για στιλάτα casual
Σχολικά ρούχα

Ένα casual φορεματάκι με ένα χοντρό καλσόν για τα κορίτσια ή ένα βαμβακερό ριγέ πουλοβεράκια για τα αγόρια, είναι ό,τι πρέπει για τις ημέρες που θέλουν να φορέσουν κάτι πιο ξεχωριστό, για το οποίο όμως δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε μία περιουσία.

Ενδεικτικές τιμές: Το φόρεμα της φωτογραφίας κοστίζει 19,95 ευρώ.

Δείτε διευθύνσεις καταστημάτων εδώ.

Du Pareil… au meme: Για ιδιαίτερα πανωφόρια και στιλάτα παπούτσια
Σχο

Στα DP… AM βρίσκουμε τα πάντα, όμως η ποικιλία στο casual παιδικό ντύσιμο είναι αυτή που κλέβει την παράσταση. Μας αρέσουν πολύ τα πανωφόρια της εταιρίας, τα οποία είναι και αρκετά οικονομικά, καθώς και τα παπούτσια, στα οποία βρίσκουμε κάθε πιθανό στιλ.

Ενδεικτική τιμή για το παρκά: 45,90 ευρώ

Δείτε διευθύνσεις καταστημάτων εδώ.

Benetton: Για «μαλλινάκια»
Σχολικά ρούχα

Ζακετούλες, πουλοβεράκια, φορεματάκια και όλα αυτά τα πολύ άνετα πλεκτά που ζεσταίνουν χωρίς να «βαραίνουν» τα παιδιά τα βρίσκουμε στα Benetton στα πιο κομψά σχέδια και σε εξαιρετικές ποιότητες.

Ενδεικτική τιμή για το πουλοβεράκι: (δεν είναι διαθέσιμη online)

Δείτε διευθύνσεις καταστημάτων εδώ.

Monsoon: Για τα πιο στιλάτα αξεσουάρ
Σχολικά ρούχα

Γιατί όπως και να το κάνουμε, μία στέκα και ένα σετ σκουφάκι-κασκόλ, θα το χρειαστούν. Στο ίδιο κατάστημα βέβαια θα βρείτε και μεγάλη ποικιλία σε ρούχα, αλλά και παπούτσια.

Ενδεικτική τιμή για το σκουφάκι: 15 ευρώ.

Κατάστημα Monsοon υπάρχει στο εμπορικό κέντρο The Mall, ωστόσο τις αγορές σας μπορείτε να τις πραγματοποιήσετε και online.

 

v