Ντροπιαστικές ιστορίες με πρωταγωνιστές τους γονείς

Ντροπιαστικές ιστορίες με πρωταγωνιστές τους γονείς

Ας το παραδεχτούμε: Όλοι έχουμε γίνει κάποια στιγμή ρεζίλι από τις μαμάδες ή τους μπαμπάδες μας. Δείτε 11 αμήχανες ιστορίες.

Η "βεντέτα" με την καθηγήτρια

Όταν ο πατέρας μου πήγε στο σχολείο να ρωτήσει πώς τα πάω, η καθηγήτριά μου του είπε ότι γενικά είμαι έξυπνο παιδί αλλά πολύ ατίθασο και κακός μαθητής. Ο πατέρας μου τότε είχε το θράσος να της απαντήσει ότι μάλλον το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό για εμένα και για αυτό βαριέμαι στο μάθημα. Η καθηγήτρια την άλλη μέρα μου περιέγραψε τον διάλογο μπροστά σε όλη την τάξη. Το ρεζιλίκι μου όμως δεν σταματά εκεί. Όταν είπα στον πατέρα μου τι έγινε, εκείνος –όντας δημοσιογράφος- το έκανε θέμα στην εφημερίδα και την επόμενη ημέρα της πήγε το απόκομμα και απείλησε να την αναφέρει.

Δημήτρης

Η άπληστη μάνα

Ήμουν καλή μαθήτρια, για την ακρίβεια η καλύτερη της τάξης. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για τη μητέρα μου που παίρνοντας τον έλεγχο τριμήνου στην Α' Γυμνασίου, θεώρησε απαράδεκτο το γεγονός ότι το σερί των "20" χαλούσε ένα ελεεινό "19" στο μάθημα της γυμναστικής, παρόλο που γνώριζε καλά ότι η σχέση μου με την άσκηση ήταν ανύπαρκτη. Δεν μπορούσε να το αφήσει να περάσει έτσι και αποφάσισε να περάσει στη δράση.  Για κακή μου τύχη, τη μέρα που διάλεξε η Ελένη να κάνει μια κουβεντούλα με τον καθηγητή φυσικής αγωγής που αδίκησε το παιδί της, το μάθημα γυμναστικής είχε περιοριστεί εντός της αίθουσας, λόγω βροχής. Το σκηνικό του δράματος συνέθεταν 25 βαριεστημένα πιτσιρίκια, ένας καθηγητής που κοιτούσε το ρολόι του και μια θιγμένη μάνα που μπήκε φουριόζα να ζητήσει τα ρέστα. Στη φαρέτρα της επιχειρηματολογίας της βρισκόταν ένα και μοναδικό βέλος, το οποίο έριξε με βροντερή φωνή: Ο κ. Χ έβαλε 19 χωρίς να υπολογίσει το γεγονός ότι το παιδί είχε πλατυποδία. 24 παιδάκια στην προεφηβεία γύρισαν και με κοίταξαν με το χαμόγελο που ξέρεις ότι σύντομα θα μετατραπεί σε ανελέητο χλευασμό. Το συναίσθημα που με κυρίευσε ήταν το "θα σε σκοτώσω και μετά θα σκοτωθώ". Δεν την σκότωσα, ούτε σκοτώθηκα. Θέλω, όμως, να πω σε όλους τους παλιούς μου συμμαθητές: ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΛΑΤΥΠΟΔΙΑ!

Γεωργία

Η κολλημένη

Σε όλες τις τάξεις του Δημοτικού, η μάνα μου δεν έφευγε μέχρι να ανέβω πάνω και να τη χαιρετίσω από το μπαλκόνι, κουνώντας της το χέρι. Όλοι φώναζαν «Βιολέττα, Βιολέττα η μαμά σου». True story!

Βιολέττα

Η χαλαρή

Έκανα έρωτα με την κοπέλα μου. Η μητέρα μου μπήκε στο δωμάτιο και μας είδε, αλλά δεν έδειξε να ενοχλείται. Αντίθετα, είπε «Μην ενοχλείστε, συνεχίστε. Θα φύγω τώρα εγώ. Μην νιώθετε άσχημα, είναι φυσιολογικό σε αυτήν την ηλικία να θέλετε να...» ενώ εγώ φώναζα «Μαμάαα! Φύγε! Τώρα!».

Γιώργος

Προφυλάξεις!

Η μάνα μου κάθε φορά που φεύγω για ταξίδι με τον φίλο μου, μας λέει –το κλασικό- «Να προσέχετε» και προσθέτει «προφυλάξεις να παίρνετε».

Μάρα

Εκτός μόδας 

Το πιο ντροπιαστικό από όλα στη μαμά μου, είναι ότι φοράει το παντελόνι της μέχρι τον αφαλό. Όλες μου οι φίλες γελούν όταν το βλέπουν. 

Κατερίνα

Τι Μάρα, τι Βίκυ...

Ήμουν τρία χρόνια με τη Μάρα. Κάποια στιγμή χωρίσαμε και τα έφτιαξα με την Βίκυ. Η μητέρα μου για ένα χρόνο φώναζε τη Βίκυ «Μάρα». Ποτέ δεν παραδέχθηκε ότι το έκανε επίτηδες. Την πιστεύω.

Γιάννης

Ο υπερπροστατευτικός μπαμπάς

Έχω δύο κόρες, δίδυμα. Μια μέρα ένα αγοράκι 4 ετών έκανε βόλτα με τον μπαμπά του ακριβώς έξω από το σπίτι. Βγαίνει τότε ο Ευθύμης (ο σύζυγος), κοιτάει το τετράχρονο και του λέει «Εσύ, κομμένες οι βόλτες εδώ πέρα». Μετράει για τις κόρες μου;

Λίτσα

Η υπερήφανη μάνα

Κάθε φορά που κάποιος φίλος μου έρχεται για πρώτη φορά σπίτι, του δείχνει τις χειρότερες οικογενειακές μας φωτογραφίες, με περηφάνια.  Ακόμα κι αυτές που ήμουν  10 κιλά περισσότερα, με σπυριά κι έμοιαζα αποτυχημένος.

Κωστής

Η κλασική Ελληνίδα

Όταν μπήκα στρατό, είχα την τύχη να καταταγώ με τον κολλητό μου. Μας πήγε η μητέρα μου με το αυτοκίνητο. Φεύγοντας δεν σταμάτησε να κλαίει και να μου δίνει συμβουλές τύπου «Να πλένεις τα δόντια σου δύο φορές τη μέρα, να ντύνεσαι ζεστά, μην κάνεις ναρκωτικά -και το χασίσι ναρκωτικά είναι-, να τρως καλά, μην αφήνεις τα πράγματά σου ξεκλείδωτα, να προσέχεις» κ.α. Δεν θα αναφέρω ως ρεζιλίκι ότι κάθε εβδομάδα μου έφερνε ταπεράκια με φαγητό, γιατί αυτό φάνηκε αρκετά χρήσιμο. 

Σωτήρης

Η σερβιέτα

Μια φορά μας κάλεσε η κολλητή μου να κάνουμε μπάνιο στην πισίνα. Η μαμά μου δεν ξέρει τι είναι τα ταμπόν. Έτσι φορούσε μια τεράστια σερβιέτα που φαινόταν από το μαγιό της. Το κακό δεν σταματά εκεί. Αφού εκτός των άλλων, είχε λερωθεί στο μπούτι.

Ζωή

*** Μοιραστείτε μαζί μας τη δική σας "αμήχανη" ιστορία, σχολιάζοντας στο κάτω μέρος του κειμένου.

v