Σμαράγδι ή ρουμπίνι; Δες τι αποκαλύπτει η επιλογή σου για τον χαρακτήρα σου!

Σμαράγδι ή ρουμπίνι; Δες τι αποκαλύπτει η επιλογή σου για τον χαρακτήρα σου!

Ακόμη και αν πιστεύεις ότι τα ξέρεις όλα για σένα, πάντα θα υπάρχει ένα τεστ προσωπικότητας για να σου αποκαλύπτει κάτι ακόμη. Όπως αυτό! Διαμάντι, ρουμπίνι ή ζαφείρι ή μήπως αμέθυστος; Ο πολύτιμος λίθος που θα επιλέξεις μαρτυρά πολλά για την προσωπικότητά σου.

Διαμάντι

Στα αρχαία ελληνικά η λέξη αδάμας, το σημερινό διαμάντι δηλαδή, σημαίνει αήττητος λόγω της μεγάλης σκληρότητάς του και θεωρείται μέχρι και σήμερα ένας από τους πιο όμορφους πολύτιμους λίθους.

Αν λοιπόν το διαμάντι ήταν που τράβηξε το ενδιαφέρον σου, τότε είσαι πολύ περήφανη και έχεις τεράστια πίστη στις ικανότητές σου. Οι άνθρωποι σε εμπιστεύονται πολύ και ζητούν πολύ συχνά τις συμβουλές σου. Η ειλικρίνεια και η υπομονή είναι δύο από τις πιο σημαντικές αρετές σου, τις οποίες αξιοποιείς καθημερινά σ’ όλες σου τις αποφάσεις.

Ρουμπίνι

Παλαιότερα το ρουμπίνι, ως λίθος, χρησιμοποιούταν για να στολίσει στέμματα βασιλιάδων και σπαθιά ιπποτών, καθώς οι άνθρωποι πίστευαν ότι συμβολίζει την εσωτερική δύναμη, το πάθος και το θάρρος.

Αν η επιλογή σου λοιπόν είναι το ρουμπίνι, τότε είσαι μια γυναίκα πολύ παθιασμένη για ζωή και με έντονη προσωπικότητα. Έχεις αστείρευτη ενέργεια και κάθε δυσκολία την αντιμετωπίζεις σαν πρόκληση. Είσαι αποφασιστική και πετυχαίνεις πάντα τους στόχους σου, ακόμη και αν κάποιες φορές πρέπει να γίνεις σκληρή με ορισμένους ανθρώπους.

Ζαφείρι

Ένας άλλος πολύτιμος λίθος που χρησιμοποιούσαν οι βασιλιάδες, ειδικά στους αρραβώνες και τους γάμους ήταν το ζαφείρι.

Μόνο μια ρομαντική ψυχή θα επέλεγε το ζαφείρι. Αν διαβάζεις λοιπόν αυτές τις γραμμές η ψυχή σου είναι ευγενική και η σεμνότητά σου σε κάνουν ακαταμάχητη στον περίγυρό σου. Είναι σαν να έχεις ξεπηδήσει από μια άλλη εποχή και πολλοί απορούν με την ιδιοσυγκρασία σου. Το μυστικό σου όπλο είναι η τεράστια εσωτερική δύναμη που κρύβεις μέσα σου.

Αμέθυστος

Τον βιολετί αμέθυστο χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι Έλληνες και Ρωμαίοι στα κοσμήματα και στα ποτήρια τους για να μην μεθύσουν, καθώς πίστευαν ότι ο συγκεκριμένος λίθος κρύβει μαγικές ιδιότητες.

Αν νιώθεις ότι ο αμέθυστος σε εκφράζει περισσότερο, τότε είσαι αυτό που λέμε η ψυχή της παρέας. Δένεσαι εύκολα με τους ανθρώπους και η κοινωνικότητά σου σε φέρνει συχνά στο επίκεντρο. Αρκετές φορές θα παραμερίσεις τις δικές σου ανάγκες για να ευχαριστήσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα και ποτέ δεν το μετανιώνεις! Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην βρίσκει καταφύγιο στην αγκαλιά σου!

Σμαράγδι

Το σμαράγδι είναι γνωστό από την αρχαιότητα και θεωρείται ο λίθος της τύχης και της καλής υγείας! Πάρα πολλοί μονάρχες διέθεταν αρκετά σμαράγδια, τα οποία σήμερα βρίσκονται σε διάφορες συλλογές μουσείων.

Αν διάλεξες το σμαράγδι χωρίς δισταγμό, είσαι μυστηριώδης και δεν εμπιστεύεσαι εύκολα. Διαθέτεις μια έντονη εσωτερική δύναμη που σε κάνει αξιοπρόσεκτη στους γύρω σου. Ξέρεις να μαγνητίζεις τα βλέμματα, αλλά και να επιβάλλεσαι με έναν μοναδικό τρόπο που δύσκολα γίνεται αντιληπτός. Είσαι γεννημένη αρχηγός και δεν το κρύβεις!

 

 

v