Το τέλειο τζιν για κάθε τύπο… οπισθίων

Το τέλειο τζιν για κάθε τύπο… οπισθίων

Λεπτή μέση, φαρδιά λεκάνη, φλατ οπίσθια… όποιος κι αν είναι ο σωματότυπός, όσο κι αν διαφέρει από αυτόν το «μέσου όρου» κάπου εκεί έξω υπάρχει το τέλειο τζιν για εσάς. Αυτό που όχι μόνο θα εφαρμόσει τέλεια στο σχήμα του κορμιού σας από την μέση και κάτω αλλά και που θα αναδείξει τα «δυνατά» σας σημεία, καλύπτοντας τις ατέλειες.

Αρκεί να γνωρίσετε πια γραμμή και πιο στιλ σας ταιριάζει καλύτερα.

Φλατ οπίσθια
τέλειο τζιν

Τι χρειάζεστε: Για να «ανυψώσετε» τα οπίσθιά σας χρειάζεστε ένα τζιν με σημαντικό ποσοστό σε Lycra ή spandex. Επίσης, θα πρέπει να έχει φαρδιές πίσω τσέπες με εμφανείς ραφές που θα δώσουν όγκο στο φλατ και θα δημιουργήσουν μία πιο κυκλική εικόνα. Σε κάθε περίπτωση, αποφύγετε τα πολύ στενά και σκληρής υφής παντελόνια που θα πιέζουν ακόμα περισσότερο τα οπίσθιά σας.

Πού θα το βρείτε: Ελαστικό τζιν παντελόνι Bootcut, αγοράστε το online από εδώ (τιμή: 29,99 ευρώ).

Φουσκωτά οπίσθια
τέλειο τζιν

Τι χρειάζεστε: Ένα τζιν που θα «χωρά» τις καμπύλες σας, χωρίς είναι υπερβολικά φαρδύ στη μέση. Για την δική σας περίπτωση οπισθίων, προτιμότερα είναι τα ψηλόμεσα τζιν, τα οποία καλό είναι να έχουν εξώραφα πάνω από τις πίσω τσέπες, τα οποία θα κορυφώνονται ψηλά στην μέση και έτσι θα κολακεύουν τις καμπύλες σας αγκαλιάζοντάς τις. Επίσης, σημαντικό είναι να προτιμάτε τζιν με κάποια ελαστικότητα για να αποφύγετε το σακούλιασμα.

Πού θα το βρείτε: Levi’s 19970 Hi Rise Skinny “Mariner Skinny” – αγοράστε το online από εδώ (τιμή: 94 ευρώ).

Έλλειψη οπισθίων
τέλειο τζιν

Τι χρειάζεστε: Η δική σας ομάδα αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα στην ανακάλυψη του τέλειο τζιν, γι’αυτό ίσως θα πρέπει να αποφεύγετε αυτό το ρούχο και να προτιμάτε φούστες ή φορέματα. Ωστόσο, ένα τρικ που θα μπορούσατε να επιστρατεύσετε, αν τέλος πάντως επιμένετε στο κατάλληλο τζιν για είναι ένα σχέδιο με πολύ εμφανείς οπίσθιες λεπτομέρειες, όπως τσέπες που εξέχουν και έχουν κουμπιά ή πολύχρωμες κλωστές στις ραφές.

Πού θα το βρείτε: Baggy Jeans with piping on waistband, Pull & Bear (δείτε τις διευθύνσεις των καταστημάτων – τιμή: 35,99 ευρώ).

Τριγωνικά οπίσθια
τέλειο τζιν

Τι χρειάζεστε: Τα τριγωνικά οπίσθια είναι αυτά που φαρδαίνουν καθώς κατεβαίνουν και συναντούν τους μηρούς. Και είναι και αυτά από τα «δύσκολα» -ως προς την ανεύρεση του κατάλληλου τζιν- οπίσθια αφού απαιτούν πάνω από όλα ισορροπία στην φόρμα. Το ιδανικό τζιν για αυτήν την περίπτωση είναι αυτό που είναι φτιαγμένο από σκληρό denim ύφασμα με ελάχιστη ελαστικότητα μόνο και μόνο για να στρογγυλεύει το τέλος των οπισθίων. Επίσης, οι πίσω τσέπες πρέπει να είναι στρατηγικά τοποθετημένες είτε διαγώνια προς το κέντρο ή κοντά στην μεσαία κάθετη ραφή που χωρίζει τα οπίσθια στα δύο. Σκοπός είναι το βλέμμα να επικεντρώνεται στο κέντρο των οπισθίων και όχι στους εξωτερικούς μηρούς. Τέλος, αποφύγετε τα τζιν που είναι φαρδιά στα πόδια και δη στους μηρούς, για να μην ενισχύουν το «άνοιγμα» προς τα κάτω και προτιμήστε τα skinny jeans.

Πού θα το βρείτε: Diesel Bootzee –αγοράστε το online από εδώ (τιμή: 130 ευρώ).

Φαρδιά οπίσθια
τέλειο τζιν

Τι χρειάζεστε: Ας ξεκινήσουμε με το τι δεν χρειάζεστε και αυτό είναι τζιν που είναι φαρδιά στα πόδια και στενά στο φαρδύτερο σημείο του σώματός σας. Κάτι τέτοιο θα κάνει τα πόδια σας να φαίνονται χοντρά. Εσείς χρειάζεστε ίσιες (όχι όμως πολύ στενές) ή boot-cut γραμμές, με τσέπες κοντά μεταξύ τους που τραβούν το βλέμμα στο κέντρο των οπισθίων. Αυτές οι γραμμές αφαιρούν όγκο από τις διαστάσεις σας και τονίζουν με τον καλύτερο τρόπο τις καμπύλες σας. Επίσης, αποφύγετε τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια γιατί είναι πιθανό να μην κουμπώνουν και έτσι να αναγκαστείτε να πάρετε μεγαλύτερο νούμερο, που θα σας είναι όμως πολύ φαρδύ στα πόδια και αυτό όπως είπαμε… δεν το θέλουμε!

Πού θα το βρείτε: Dondup, από 100% βαμβάκι. Θα το βρείτε στο Yoox.com – αγοράστε το online από εδώ (τιμή: 150 ευρώ).

Χαμηλά οπίσθια
τέλειο τζιν

Τι χρειάζεστε: Ανόρθωση. Αναζητήστε, λοιπόν, τζιν παντελόνια τύπου slim fit, γιατί δημιουργούν την ψευδαίσθηση ψηλότερων οπισθίων κυρίως επειδή κάνουν τα πόδια να φαίνονται μακρύτερα και λεπτότερα. Αποφύγετε, όμως, τα τζιν που δεν έχουν πίσω τσέπες. Χωρίς κάποιες λεπτομέρειες που θα αποσπούν το βλέμμα, το τζιν σας θα κάνει τα οπίσθιά σας να δείχνουν χαμηλότερα (και μεγαλύτερα) από όσο πραγματικά είναι. Ένα ακόμα στιλιστικό tip στην προκειμένη περίπτωση είναι να προσπαθείτε να συνδυάζετε το τζιν σας με ψηλοτάκουνα που, όπως, ξέρουμε έχουν την μαγική ιδιότητα να ανασηκώνουν τους πεσμένους μύες του σώματός μας.

Πού θα το βρείτε: Gap 1969 ankle zip legging jeans – αγοράστε το online από εδώ (τιμή: 69,95 ευρώ).

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v