Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου τρέχουμε για τη Ζωή

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου τρέχουμε για τη Ζωή

Το μήνυμα της πρόληψης του καρκίνου του μαστού φιλοδοξεί να διαδώσει για μία ακόμα χρονιά ο Αγώνας Greece Race for the Cure που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30/9.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» διοργανώνει σε συνεργασία με την Οργάνωση Susan G. Komen for the Cure® τον Αγώνα Greece Race for the Cure®, ο οποίος αποτελείται από έναν Αγώνα Δρόμου 5 χλμ και έναν Περίπατο 2χλμ.

Όσο αισιόδοξες κι αν είναι οι τελευταίες ιατρικές προβλέψεις, ότι μέχρι το 2030 τα ποσοστά των κρουσμάτων καρκίνου θα μειωθούν κατά 17%, λόγω της διακοπής του καπνίσματος και των βελτιωμένων φαρμάκων, τα άτομα που αυτή τη στιγμή νοσούν έχουν ανάγκη την βοήθειά μας.

Ο Αγώνας Race for the Cure® διοργανώνεται εδώ και 29 χρόνια σε περισσότερες από 140 πόλεις παγκοσμίως από την Αμερικάνικη Οργάνωση Susan G. Komen for the Cure®.

Το 2011 στον Αγώνα συμμετείχαν πάνω από 10.000 άτομα, και οι διοργανωτές ελπίζουν φέτος να κινητοποιήσουν ακόμα περισσότερο κόσμο με σκοπό το μήνυμα να ακουστεί ακόμη περισσότερο.

Φέτος ο αγώνας Greece Race for the Cure® θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11.00 π.μ., με αφετηρία το Ζάππειο.

Οι διαδρομές που θα πραγματοποιηθούν είναι δύο, ένας περίπατος 2 χλμ. και ένας αγώνας δρόμος 5χλμ και μπορούμε να επιλέξουμε σε ποια από τις δύο θα συμμετέχουμε, ανάλογα με το αν θέλουμε ένα χαλαρό περπάτημα με την παρέα μας ή είμαστε πιο αθλητικοί τύποι που θέλουμε να χρονομετρήσουμε τις επιδόσεις μας.

Ο περίπατος θα πραγματοποιηθεί γύρω από το Ζάππειο, ενώ ο αγώνας 5 χλμ. θα φτάσει μέχρι το Ηρώδειο, για να επιστρέψει πάλι στο Ζάππειο. Δείτε τον χάρτη των διαδρομών εδώ.

Για να συμμετέχουμε, είναι απαραίτητη η εγγραφή μας στον Αγώνα. Η εγγραφή κοστίζει 5 ευρώ και με αυτή παραλαμβάνουμε το ειδικό μπλουζάκι και καπέλο του Αγώνα, καθώς και τον αριθμό συμμετοχής μας. Μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχή μέσω της ιστοσελίδας Άλμα Ζωής και να εγγραφούμε με χρήση πιστωτικής κάρτας, ενώ στην ίδια σελίδα θα δούμε και τα σημεία εγγραφής που διατίθενται για τον Αγώνα στην πόλη.

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα αξιοποιηθούν και φέτος για την στήριξη της γυναίκας με καρκίνο μαστού και τη μείωση των θανάτων από τη νόσο ως αποτέλεσμα της έγκαιρης διάγνωσης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v