Τι δεν συγχωρεί στον σύντροφό του το κάθε ζώδιο

Τι δεν συγχωρεί στον σύντροφό του το κάθε ζώδιο

Δύο άνθρωποι που έχουν αποφασίσει να είναι μαζί, έχουν αποφασίσει, ταυτόχρονα, να αποδέχονται τον σύντροφό τους όπως είναι και να κάνουν υποχωρήσεις όποτε αυτό χρειάζεται. Για κάθε έναν από εμάς, όμως, υπάρχουν ορισμένα πράγματα σε μία σχέση που δεν είναι το ίδιο εύκολο να ανεχτούμε και να συγχωρέσουμε, όπως κάποια άλλα. Και πολλές φορές, αυτά είναι που καθορίζουν και το μέλλον της σχέσης μας. Με την ευχή, λοιπόν, κανένας έρωτας να μην τελειώνει εξαιτίας ενός λάθους, ας δούμε τι λένε τα άστρα για το ποιο παραστράτημα το κάθε ζώδιο βρίσκει αδικαιολόγητο και εντελώς ασυγχώρητο.

Κριός

Σε μία σχέση, ο Κριός δεν έχει πρόβλημα ούτε με τους τσακωμούς ούτε με τον χωρισμό, αφού θεωρεί πως όλα αυτά είναι φυσιολογικά και τυχαίνουν στον καθένα. Αυτό που δε συγχωρεί είναι να μην του ξεκαθαρίσετε τι σας ενόχλησε ή για ποιο λόγο τερματίζετε τη σχέση. Το θεωρεί προσβολή, πληγώνεται βαθιά και θα σας το κρατάει για πάντα.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ένας σύντροφος που είναι ανθεκτικός και μπορεί να ανεχτεί πολλά, σημαντικά και ασήμαντα. Ένα πράγμα τον τρελαίνει κι αυτό είναι να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τους λάθος λόγους π.χ. ένα αστείο εις βάρος του. Αν, λοιπόν, ετοιμάζατε κάποια φάρσα για τον σύντροφό σας, ξανασκεφτείτε το. Ίσως να ρισκάρετε τη σχέση σας.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος έχει ένα εξαιρετικά αδύναμο σημείο, έναν «κάλο» που, αν τον πατήσετε, είναι ικανός να φτάσει στα άκρα: θέλει να έχετε ως αρχή σας να τον υποστηρίζετε χωρίς δεύτερη κουβέντα σε ότι κάνει ή λέει. Ή τουλάχιστον να μην είστε με κανέναν τρόπο αρνητική απέναντί του γιατί, αν νιώσει μόνος, δεν το’ χει σε τίποτα να ξαναμείνει μόνος!

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι εξαιρετικά δεμένος με την οικογένειά του και υπερβολικά ευαίσθητος σε ότι έχει να κάνει μ’ αυτήν. Βεβαίως, οικογένειά του είστε κι εσείς κι είναι πάντα έτοιμος να τα βάλει με οποιονδήποτε επιχειρήσει να σας προσβάλλει. Αν, όμως, δεν δείξετε την δέουσα ευαισθησία για τους δικούς του, μπορεί να προκαλέσετε μια ρωγμή που δύσκολα κλείνει.

Λέων

Ηγετική φυσιογνωμία, περήφανος και ταγμένος στο να αποτελεί παράδειγμα για τους άλλους, ο Λέων θέλει όχι μόνο να τον υπολογίζουν, αλλά να τον σέβονται και να το δείχνουν με τις πράξεις τους. Δεν υπάρχει χειρότερο για ‘κείνον απ’ το να τον υποτιμήσετε και να προσβάλλετε την προσωπικότητά του. Αν συμβεί αυτό, δεν υπάρχει πλέον γυρισμός για τη σχέση σας.  

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι ένας πρακτικός σύντροφος που αναζητά τη λύση σε καθε πρόβλημα και δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Έχει πολλές δεξιότητες και συχνά νιώθει ότι μπορεί να κάνει τα πάντα, αρκεί να έχει την εμπιστοσύνη σας. Αυτό είναι και το ευαίσθητο σημείο του. Δείξτε του πως δεν τον εμπιστεύεστε και να ‘στε σίγουρη ότι τον έχετε πληγώσει ανεπανόρθωτα.

Ζυγός

Ο Ζυγός, άνθρωπος με αστείρευτο ενδιαφέρον για τους άλλους, κοινωνικός και πάντα ευχάριστος, όσο και αν δείχνει ευτυχής δίπλα στους φίλους του, νοιάζεται πρωτίστως για εσάς. Τι κι αν είναι πάντα η ψυχή του πάρτι. Εσείς είστε η μοναδική του έμπνευση και δεν αντέχει όταν ασχολείστε με οτιδήποτε άλλο, εκτός από εκείνον.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι κτητικός και θέλει να ξέρει τα πάντα για σένα, αλλά ο ίδιος είναι σεντούκι επτασφράγιστο και σου αποκαλύπτεται με το σταγονόμετρο. Την ίδια στιγμή είναι πιστός, σταθερός και έτοιμος να σε τυλίξει με την προστασία του. Κι επειδή είναι όσο απόλυτος ακούγεται, δεν συγχωρεί τα παραστρατήματα, γενικώς

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ελεύθερο πνεύμα, καλοπροαίρετος και αισιόδοξος και, εκ των πραγμάτων, δεν μπαίνει εύκολα στη διαδικασία να εξετάσει το αν θα συγχωρέσει κάποιον ή όχι. Ταυτόχρονα, είναι εξαιρετικά ευθύς, ειδικά με όσους δεν σέβονται τους άλλους και συμπεριφέρονται με κακία σε ανθρώπους ή ζώα. Κοινώς, τους κόβει την καλημέρα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αιγόκερως

Ξεροκέφαλος και πάντα προσηλωμένος στον προσωπικό του στόχο, ο Αιγόκερως δεν χολοσκάει με μικροπράγματα, εκτός και αν νιώσει ότι παρεμποδίζεται η πορεία του προς την επιτυχία. Αυτό που δε συγχωρεί με τίποτα, όμως, είναι να τον κάνετε να νιώσει πως προσπαθείτε να τον καθοδηγήσετε εκεί που θέλετε εσείς.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ένας άνθρωπος ανοιχτόμυαλος, ανεξάρτητος και αντισυμβατικός και δίνει τα πάντα για τους φίλους του και τον σύντροφό του. Την ίδια στιγμή, θέλει να νιώθει την έμπρακτη στήριξή τους κι αυτό είναι που τροφοδοτεί την αστείρευτη ενέργειά του. Συνεπώς, τα πάντα για ‘κείνον γκρεμίζονται τη στιγμή που κάποιος προδώσει την εμπιστοσύνη του.

Ιχθύς

Ονειροπόλος και συχνά αλλοπρόσαλος, ο Ιχθύς είναι εξαιρετικά ευαίσθητος σε κάθε είδους αρνητισμό και επικριτική διάθεση. Δεν έχει αυταπάτες για όσα συμβαίνουν γύρω του, του αρέσει, όμως, να τα κάνει να μοιάζουν πιο όμορφα και πληγώνεται βαθιά από έναν σύντροφο του τον θεωρεί αιθεροβάμμωνα και επιμένει να τον προσγειώνει απότομα.

Πηγή: herway.net

v