Τετραπλός «μπελάς»: όταν το γυναικείο σώμα κάνει θαύματα (και τετράδυμα!)

Τετραπλός «μπελάς»: όταν το γυναικείο σώμα κάνει θαύματα (και τετράδυμα!)

Τον προηγούμενο μήνα, μια φωτογραφία στο Instagram μας υπενθύμισε μια πάγια αλήθεια: το γυναικείο σώμα κάνει θαύματα! Μια τρισευτυχισμένη μαμά δημοσίευσε στον λογαριασμό της δυο φωτογραφίες. Στη μια φαίνεται να κυοφορεί τα τετράδυμά της, ενώ στην άλλη να τα κρατάει στην αγκαλιά της!

«Τα κουβαλούσα για 30 εβδομάδες και 4 ημέρες στην κοιλιά μου και τώρα τα κουβαλάω στην αγκαλιά μου εδώ και 30 εβδομάδες και 4 ημέρες.

Τα χέρια μου είναι γεμάτα όπως και η καρδιά μου! Αυτό που μου συμβαίνει έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και όνειρο που είχα όταν ήμουν έγκυος. Και παρόλο που ξέρω ότι ο χρόνος κυλά με γρήγορους ρυθμούς, είμαι σίγουρη πως το μέλλον κρύβει ακόμα πιο όμορφες εκπλήξεις.

Πίσω από αυτά τα μωρά κρύβεται ένα σώμα με σημάδια και ραγάδες που δεν μπορείτε να δείτε, αλλά με τον ερχομό τους ανακάλυψα δυνάμεις που δεν είχα παλιότερα. Νιώθω ευλογημένη και δεν πρόκειται ποτέ ξανά να θεωρήσω τίποτα δεδομένο σ’ αυτή τη ζωή!»

Η αλήθεια είναι ότι πριν καλωσορίσει στον κόσμο τα μωρά της, αυτή η μαμά βίωσε πολλές απώλειες και δυσκολίες μέχρι να τα καταφέρει. Όπως ανέφερε και η ίδια σε μια συνέντευξή της στο popsugar.com: «προσπαθούσα να βρω ελπίδα σε ιστορίες άλλων μαμάδων που τα κατάφεραν. Όταν τελικά βγήκα νικήτρια, όχι με 1, αλλά με 4 μωρά, ήξερα ότι η ιστορία μου μπορεί να είναι ελπιδοφόρα για πολλά ζευγάρια. Ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει. Δεν πρέπει να το βάζεις κάτω!»

Όπως ήταν αναμενόμενο η φωτογραφία αυτή πυροδότησε θετικές αντιδράσεις από πολλές γυναίκες με σχόλια όπως:

«Είσαι θεά! Πόση δύναμη κρύβεις μέσα σου!» ή «Με γεμίζεις ελπίδα και τα μωρά σου είναι υπέροχα». Μια άλλη follower έγραψε «Το γυναικείο σώμα είναι πραγματικά απίστευτο! Συγχαρητήρια για τα πανέμορφα και υγιή μωρά σου!

Πράγματι, είναι πολύ δύσκολο να μείνεις ασυγκίνητος μπροστά σ’ αυτό το θαύμα!

 

v