Γυμναστήριο προσφέρει τμήμα... ύπνου σε κουρασμένους γονείς!

Γυμναστήριο προσφέρει τμήμα... ύπνου σε κουρασμένους γονείς!

Δεν υπάρχει γονιός με μικρά παιδιά που να μην νιώθει σχεδόν καθημερινά κουρασμένος! Η ανάγκη μας για ύπνο είναι τόσο έντονη, που, όταν μας ρωτάνε πού θα θέλαμε να βρισκόμασταν ιδανικά, η απάντηση είναι «στο κρεβάτι μας!». Αυτήν την ανάγκη εντόπισε και μια αλυσίδα γυμναστηρίων στην Μ. Βρετανία και θέλησε να την καλύψει φτιάχνοντας ειδικό τμήμα ύπνου.

Συγκεκριμένα, προσφέρει μία αίθουσα με κρεβάτια στα οποία οι συμμετέχοντες μπορούν να πάρουν έναν σύντομο υπνάκο 45 λεπτών, χωρίς τα παιδιά να τρέχουν, να φωνάζουν ή να τους ξυπνούν. Αντίθετα, κοιμούνται υπό την μελωδία ατμοσφαιρικής μουσικής αργά το μεσημέρι.

Η ιδέα προέκυψε όταν οι ιδιοκτήτες του γυμναστηρίου παρατήρησαν πως το 86% των γονιών που το επισκέπτονται παραπονιούνται διαρκώς για το πόσο κουρασμένοι είναι. Θέλησαν, λοιπόν, να τους βοηθήσουν να ξεκουραστούν αλλά και να ενισχύσουν την σωματική και ψυχική τους ευεξία με το καλύτερο φάρμακο: τον ύπνο!

Επιπλέον, φροντίζουν η αίθουσα με τα κρεβάτια να έχει την κατάλληλη θερμοκρασία ώστε οι γονείς που συμμετέχουν να καίνε θερμίδες ενώ κοιμούνται.

Με το καλό, λοιπόν, να έρθει και στην Ελλάδα μπας και κοιμηθούμε κι εμείς λίγο! 

Πηγή: protothema.gr

v