«Είπα τα δίνουμε όλα!»: Νίκησε τον κορονοϊό και μας μεταφέρει ένα συγκλονιστικό μήνυμα

«Είπα τα δίνουμε όλα!»: Νίκησε τον κορονοϊό και μας μεταφέρει ένα συγκλονιστικό μήνυμα

Ο κ. Νίκος Σπανόπουλος, που κατάγεται από την Αμαλιάδα, νόσησε αφού ήρθε σε επαφή με τον αδελφό του, ο οποίος γύρισε από τους Αγίους Τόπους, στο γνωστό οργανωμένο ταξίδι που έφερε τον κορονοϊό στην Δυτική Ελλάδα.

Παρέμεινε συνολικά νοσηλευόμενος για έναν μήνα στο νοσοκομείο του Ρίου, αλλά τελικά όλα πήγαν καλά. Όπως αναφέρει και ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε: «Έδωσα μάχη για τη ζωή μου και τα κατάφερα!» 

Όλα ξεκίνησαν με μερικά δέκατα, αλλά τα πράγματα χειροτέρεψαν πολύ γρήγορα. Η αρχική εξέταση μετατράπηκε σε νοσηλεία εβδομάδων, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Πέρασε 15 εφιαλτικές ημέρες και νύχτες σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο νοσοκομείο του Ρίου, έχοντας χάσει την αίσθηση του χώρου και του χρόνου. Τον εφιάλτη έζησε και η οικογένειά του, που δεν μπορούσε καν να τον δει.

«Όταν μου είπαν ότι πρέπει να μπω σε ειδικό θάλαμο, είπα Νίκο τώρα πρέπει να παλέψεις για τη ζωή σου. Δεν ήξερα αν είναι μέρα νύχτα. Μόνο ο γιατρός μου έκανε νόημα και μου έδινε κουράγιο. Οι δικοί μου πέρασαν πιο δύσκολα. Είπα τα δίνουμε όλα».

Ο κ. Σπανόπουλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους γιατρούς και τον Θεό που είναι ζωντανός. 

v