Η πιο ωραία ιστορία αγάπης συνέβη τον καιρό του κορονοϊού!

Η πιο ωραία ιστορία αγάπης συνέβη τον καιρό του κορονοϊού!

Όλοι μας έχουμε δυσκολευτεί τις τελευταίες εβδομάδες εξαιτίας της καραντίνας, αλλά τουλάχιστον είμαστε στο σπίτι με την οικογένειά μας! Για τους ελεύθερους και ωραίους ωστόσο, η κατάσταση είναι αρκετά πιο δύσκολη καθώς δεν έχουν την δυνατότητα να βγουν έξω και να γνωρίσουν κόσμο.

Ο έρωτας όμως απ' ότι φαίνεται, δεν λογαριάζει πανδημίες και καραντίνες όταν πρόκειται να σου χτυπήσει την πόρτα, και η ιστορία αυτού του ζευγαριού το αποδεικνύει περίτρανα!

Ο Jeremy Cohen βρισκόταν απομονωμένος στο σπίτι του στο Μπρούκλιν τηρώντας τα αυστηρά μέτρα της καραντίνας, όταν ένα μεσημέρι παρατήρησε ένα κορίτσι να χορεύει στην ταράτσα του απέναντι κτηρίου. Όταν η κοπέλα είδε πως την κοίταζε, τον χαιρέτησε ευγενικά και εκείνος μετά από λίγο έστειλε τον αριθμό του κινητού του με... drone! Ναι, σωστά διαβάσατε με drone! Και κάπως έτσι ξεκίνησε αυτή η ιστορία αγάπης!

Σε συνέντευξη που έδωσε στο boredpanda είπε ότι κατάλαβε πως πρέπει να την γνωρίσει όταν την είδε να χορεύει. 

«Άρπαξα ένα στιλό, ένα χαρτί και μια κολλητική ταινία. Έγραψα τον αριθμό του τηλεφώνου μου και το κόλλησα στο drone. Δεν είμαι ο τύπος που ξέρει να φλερτάρει, αλλά μετά από τόσες μέρες καραντίνας ήθελα οπωσδήποτε μια οποιαδήποτε κοινωνική αλληλοεπίδραση». Και απ΄ότι φαίνεται τα κατάφερε- η κοπέλα μετά από λίγο του έστειλε μήνυμα!

Το ειδύλλιο ωστόσο, δεν τελειώνει εδώ! Την επόμενη μέρα ο Jeremy της ζήτησε να δειπνήσουν μαζί...από απόσταση! Και αυτό πέτυχε όπως δείχνουν οι φωτογραφίες!

Κατά την διάρκεια του ανορθόδοξου ραντεβού τους, έκαναν βινετοκλήση έτσι ώστε να μπορούν να συζητήσουν και ο Jeremy δεν μπορούσε να μην σχολιάσει την ομορφιά της κοπέλας!

 Για όσες αναρωτιούνται πώς αυτή η ιστορία έγινε viral, είναι πολύ απλό: μέσω των social media! Όταν ο Jeremy ρωτήθηκε για το πώς τον επηρέασε η απόφασή του να... βγάλει στην φόρα την προσωπική του ζωή απάντησε θετικά! 

«Χαίρομαι που με υποστηρίζουν τόσοι άνθρωποι, αλλά το πιο σημαντικό για μένα είναι να καταλάβουν όλοι ότι υπάρχει ελπίδα ακόμα και αν διανύουμε μια σκοτεινή εποχή. Όλοι μας πρέπει να πιστεύουμε σε κάτι!»

Εκτός από αθεράπευτα αισιόδοξος, ο νεαρός αποδεικνύεται ότι έχει και χιούμορ! Μετά από όλα αυτά, ο Jeremy κάλεσε την νέα του φίλη σε έξοδο για περπάτημα. 

Για να απολάυσουν όμως τον περίπατό τους έπρεπε να πάρει τα κατάλληλα μέτρα και εφόδια όπως λουλούδια, αντισηπτικό χεριών και μια... φουσκωτή μπάλα για να προχωρούν δίπλα-δίπλα!

 Τι να πει κανείς γι' αυτό το τρελό ζευγάρι! Τύφλα να 'χει ο Ράιαν Γκόσλιγνκ στο The Notebook!

 

v