Μωράκι υιοθετήθηκε εν μέσω πανδημίας χάρη στη βοήθεια της τεχνολογίας

Μωράκι υιοθετήθηκε εν μέσω πανδημίας χάρη στη βοήθεια της τεχνολογίας

Ένα ζευγάρι στην Αμερική, μετά από 8 χρόνια προσπάθειας, ήθελε πώς και πώς να αποκτήσει ένα παιδί μέσω υιοθεσίας. Όταν παρουσιάστηκε η ευκαιρία να υιοθετήσουν ένα νεογέννητο αγοράκι, ενθουσιάστηκαν και την άρπαξαν αμέσως. Ωστόσο, το ξέσπασμα της πανδημίας του COVID-19 απείλησε το χρονοδιάγραμμά τους. Χάρη όμως στην πολύτιμη βοήθεια ενός δικαστή και της τεχνολογίας, έγιναν επιτέλους γονείς!

 

 

«Μετά από 4 αποτυχημένες εξωσωματικές αποφασίσαμε να υιοθετήσουμε, γι' αυτό και απευθυνθήκαμε σχεδόν αμέσως στους κατάλληλους φορείς. Ελπίζαμε με όλο μας το είναι, ότι το μωρό μας είναι κάπου εκεί έξω και μας περιμένει», είπε σε συνέντευξή της η ευτυχής μητέρα.

Τον Ιούνιο που μας πέρασε το ζευγάρι στάθηκε τυχερό με τον μικρό James. Με το που γεννήθηκε, οι μελλοντικοί του γονείς βρίσκονταν στο πλάι του. Στην πολιτεία του Οχάιο ωστόσο, οι θετοί γονείς περνούν από ένα πρόγραμμα παρακολούθησης πριν οριστικοποιηθεί η υιοθεσία απ' το δικαστήριο.

Αυτό θα γινόταν στις 31 Μαρτίου. Δυστυχώς, όμως, η εξάπλωση του κορονοϊού αναστάτωσε το χρονοδιάγραμμα των γονιών, γεγονός που τους προκάλεσε τεράστια ανησυχία. Ήθελαν να γίνουν επίσημα οι γονείς του μικρού τους όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

«Παρόλο η διαδικασία είχε κυλήσει ομαλά, δεν μπορούσα να σταματήσω ν' ανησυχώ. Στο μυαλό μου τίποτα δεν ήταν σίγουρο. Στις αρχές του Μαρτίου, ο δικηγόρος μας ενημέρωσε ότι θα χρειαζόταν να επαναπρογραμματιστεί η ημερομηνία του δικαστηρίου. Στο τέλος του email ωστόσο, ανέφερε ότι υπήρχε μια πιθανότητα να να οργανώσουν τηλεδιάσκεψη για την ακρόαση», ανέφεραν στο popsugar.com οι δυο γονείς.

Όπως ήταν φυσικό εκμεταλλεύτηκαν αμέσως την ευκαιρία που τους δόθηκε και η ακροαματική διαδικασία έλαβε χώρα μέσω της εφαμοργής Ζοοm

«Μόλις όλα τελείωσαν έκλαιγα από την χαρά και την ανακούφιση. Αυτό είναι το παιδί μου και εγώ η μητέρα του και τίποτα δεν μπορεί να τ' αλλάξει! Τον αγαπάω τόσο πολύ! Τι ευλογία είναι να είσαι μαμά... Τι γλυκιά λέξη»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v