5 σίριαλ που επιστρέφουν: Γυρίσματα με μάσκες και χωρίς ερωτικές σκηνές!

5 σίριαλ που επιστρέφουν: Γυρίσματα με μάσκες και χωρίς ερωτικές σκηνές!

Για όσους ανυπομονούν να ξεκινήσουν και πάλι οι αγαπημένες τους σειρές με νέα επεισόδια, σας έχουμε καλά νέα! Όλα δείχνουν πως, εκτός απροόπτου, τα γυρίσματα ξεκινούν μέσα Μαΐου αλλά υπό νέες συνθήκες και με αυστηρή τήρηση των οδηγιών για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας. 

Τα γυρίσματα θα γίνονται σε εξωτερικούς χώρους, οι ηθοποιοί θα κρατούν τις απαραίτητες αποστάσεις και πλέον δεν θα απολαμβάνουμε σκηνές με... φιλιά και αγκαλιές! 

«Άγριες μέλισσες»: Μπορεί να αλλάξει και το σενάριο 

Οι συντελεστές της σειράς που μας καθήλωσε τον φετινό χειμώνα φιλοδοξούν να επιστρέψουν στα γυρίσματα γύρω στα μέσα Μαΐου πάντα με τις κατάλληλες προφυλάξεις!

Όπως δήλωσε ο Σπύρος Μιχαλόπουλος, ένας από τους σκηνοθέτες της σειράς. Εκτός από χρήση μάσκας και αντισηπτικών, είπε πως πριν από κάθε γύρισμα θα υποβάλλονται όλοι οι συμμετέχοντες σε θερμομέτρηση, ενώ θα γίνονται και τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού. Σχετικά με την τήρηση των αποστάσεων, δεν έχουν καταλήξει ακόμη πώς θα επιτευχθεί, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αλλάξουν κάποιες σκηνές από το σενάριο. Κατά τον κ. Μιχαλόπουλο, πρέπει να γυριστούν ακόμη 40 επεισόδια για να ολοκληρωθεί ο α' κύκλος των «Μελισσών»

«Κόκκινο Ποτάμι»: Mένουν τα εξωτερικά γυρίσματα

Ο Μανούσος Μανουσάκης, σκηνοθέτης της δημοφιλούς σειράς του Open δηλώνει πως μένουν μόνο τα εξωτερικά γυρίσματα για να ολοκληρωθεί η σειρά και συμπληρώνει:

«Πρόθεσή μας είναι να επιστρέψουμε γύρω στα μέσα Μαΐου, αλλά είναι κάτι που δεν εξαρτάται από εμάς, αλλά από τις αποφάσεις και τις οδηγίες σχετικά με τον συγχρωτισμό. Από την πλευρά μας, βέβαια, έχουμε συζητήσει ήδη τη λήψη κάποιων προφυλάξεων.

«Μην ψαρώνεις»: Έρωτας από απόσταση!

Μέσα Μαΐου προβλέπεται να ξεκινήσουν και τα γυρίσματα της σειράς «Μην ψαρώνεις» του Ant1 με τον σκηνοθέτη Πιέρρο Ανδρακάκο να δηλώνει:

«Υπάρχει ένα στοκ δύο επεισοδίων και απομένουν να γυριστούν άλλα επτά επεισόδια προκειμένου να ολοκληρωθεί η σειρά. Θα επιστρέψουμε μεν στα γυρίσματα, αλλά κάτω από διαφορετικές συνθήκες, αφού θα πρέπει να εφαρμοστούν διάφορα μέτρα προφύλαξης. Το συνεργείο θα φοράει μάσκες, θα μένουμε όλοι σε απόσταση και δεν θα γράφουμε μεγάλες ομαδικές σκηνές, ενώ θα κάνουμε και θερμομέτρηση. Θα αποφύγουμε σκηνές με αγκαλιές και φιλιά σε αυτήν τη φάση και για να το επιτύχουμε αυτό ενδεχομένως να κάνουμε κάποιες αλλαγές στο σενάριο».

«Έλα στη θέση μου»: Πρέπει να κρατηθούν οι αποστάσεις

Μετά τις 11 Μαΐου ευελπιστούν πως θα ξεκινήσουν και τα γυρίσματα της σειρά «Έλα στη θέση μου» που έχει κερδίσει την προτίμηση των τηλεθεατών. Ο Γιάννης Βασιλειάδης, σκηνοθέτης της σειράς, λέει πως θα αλλάξουν πολλά πράγματα από δω και πέρα:

«Έχουμε πάρει στα χέρια μας τους κανόνες του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Κινηματογράφου και θα πρέπει πλέον η σκηνοθεσία να γίνεται με τέτοιον τρόπο ώστε να κρατηθούν οι αποστάσεις. Με κάθε τρόπο θα αποφεύγουμε τον συνωστισμό, θα διαμορφώσουμε το σενάριο και θα μεταφέρουμε σκηνές σε εξωτερικούς χώρους. Θα γίνονται τεστ κορονοϊού αλλά και θερμομέτρηση. Θα υπάρχουν αντισηπτικά, μάσκες και γάντια όπου χρειάζεται. Παράλληλα αναζητούμε έξτρα χώρους για τα διαλείμματα για να μην υπάρχει συνωστισμός μεταξύ των ηθοποιών. Επίσης, σε ό,τι αφορά το μεσημεριανό φαγητό, εξετάζουμε το ενδεχόμενο ο καθένας που προσέρχεται στο γύρισμα να φέρνει το δικό του φαγητό».

«Φριτέζα»: Χρειάζονται γυρίσματα για 8 επεισόδια ακόμη 

Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένει την έναρξη των γυρισμάτων της «Φριτέζας» που παίζεται στον ΑΝΤ1, μετά τις 11 Μαΐου και ο σκηνοθέτης Αλέξανδρος Πανταζούδης λέει:

«Θέλω και εγώ όπως και όλοι οι συντελεστές να επανέλθουμε και να μπορέσουμε κάτω από αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε να την ολοκληρώσουμε. Χρειάζονται γυρίσματα για ακόμη οκτώ επεισόδια συν τρία που θα προβληθούν και είναι έτοιμα. Σε χώρες όπως η Ελλάδα τα μέτρα που θα μπορούσαν να ληφθούν είναι η απολύμανση, οι αποστάσεις στους εξωτερικούς χώρους, η προσωπική υγιεινή και η θερμομέτρηση πριν ξεκινήσει το γύρισμα. Όλα αυτά θα γίνουν». 

v