Σύζυγος φτιάχνει ειδικό ποδήλατο για τη γυναίκα του που έχει Αλτσχάιμερ!

Σύζυγος φτιάχνει ειδικό ποδήλατο για τη γυναίκα του που έχει Αλτσχάιμερ!

Είναι σπουδαίο πράγμα η αγάπη σ' ένα ζευγάρι! Να έχεις βρει τον άνθρωπό σου, να παιρνούν τα χρόνια, να γερνάτε μαζί και παρόλα αυτά η φλόγα να καίει ακόμα. Η ιστορία αυτού του ζευγαριού είναι το κατάλληλο παράδειγμα ότι η αληθινή αγάπη αντέχει στον χρόνο και τις... δυσκολίες.

Ο Bill και η Glad Forward είναι μαζί 50 χρόνια! Έζησαν μαζί τα πάντα: χαρές αλλά και λύπες. Ειδικά όταν το 2004 η Glad διαγνώστηκε με την νόσο του Αλτσχάιμερ. Αυτό ωστόσο, δεν εμπόδισε τον σύζυγό της να την προσέχει όπως πρώτα.

Ένα αγαπημένο χόμπι του ζευγαριού ήταν να κάνουν μαζί ποδήλατο. Δυστυχώς, όμως, η κατάσταση της υγείας της Glad μπήκε εμπόδιο σ' αυτή την αγαπημένη ασχολία. 

Ο σύζυγός της όμως δεν το έβαλε κάτω! Έφτιαξε ένα ειδικό ποδήλατο στο οποίο ο ίδιος θα έκανε πετάλι και η γυναίκα του θα βρισκόταν στο μπροστινό κάθισμα, το οποίο έχει ρόδες, να απολαμβάνει την διαδρομή.

«Δεν νιώθω τη γυναίκα μου ως βάρος. Ίσα-ίσα νιώθω ευλογημένος που φροντίζω τον άνθρωπο που αγαπώ και που επέλεξα να είμαι μαζί του τόσα χρόνια. Είναι η πριγκιπισσά μου. [...] Το ποδήλατο υπήρξε αγαπημένο μας χόμπι και θα συνεχίσει να είναι» είπε αυτός ο υπέροχος σύζυγός σε συνέντευξή του.

Έτσι πηγαίνουν ποδηλατάδες και περνούν πολύτιμο χρόνο μαζί.



Πηγή και φωτογραφίες: boredpanda.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v