Πώς πέρασαν τα ζευγάρια στην καραντίνα μέσα από 8 ξεκαρδιστικά σκίτσα

Πώς πέρασαν τα ζευγάρια στην καραντίνα μέσα από 8 ξεκαρδιστικά σκίτσα

Η καραντίνα έληξε και σιγά-σιγά η καθημερινότητά μας φαίνεται να επανέρχεται στους φυσιολογικούς ρυθμούς της. Είναι δεδομένο ότι αυτή η περίοδος εγκλεισμού θα αργήσει να ξεχαστεί - όμως, όσο κι αν ξεβολευτήκαμε, στενοχωρηθήκαμε ή κουραστήκαμε από την όλη κατάσταση, υπήρχαν και όμορφες στιγμές που ζήσαμε με την οικογένειά μας ή τον σύντροφό μας. Μάλιστα κάποιες από αυτές ήταν τόσο μοναδικές που μας χάρισαν γέλιο, όπως θα κάνουν και τα παρακάτω σκίτσα. Διαβάστε πώς πέρασαν τα περισσότερα ζευγάρια την περίοδο της καραντίνας και ταυτιστείτε!

Στην αρχή της καραντίνας μπορεί να πίστευες ότι θα «ξεσαλώσεις» με το άλλο σου μισό σε αγκαλιές, χάδια και ερωτικές περιπτύξεις, ωστόσο η πραγματικότητα σε διέψευσε και αντί για φιλιά, υπήρξε άφθονο φαγητό, πολλές ξάπλες και φυσικά το Netflix!

 

Στην καραντίνα μάλιστα, εμείς οι κοιλιόδουλοι δείξαμε το πραγματικό μας πρόσωπο σε ό,τι αφορά το φαγητό! Ας θυμηθούμε λίγο τον Τζόι από τη σειρά «Φιλαράκια» που βροντοφώναξε χωρίς καμία ενοχή ότι δεν μοιράζεται το φαγητό του...

Σας θυμίζει κάποια;

Κάποιοι πίστεψαν - ποιοι άραγε; - ότι η καραντίνα έδινε απλόχερα την ευκαιρία να μην κάνουμε ατασθαλίες στη διατροφή μας. Τι αθώα σκέψη! Και ως γνωστό, στα ζευγάρια όταν ο ένας κάνει «γουρουνιές» ο άλλος ακολουθεί πιστά.

Είναι πολλά τα ζευγάρια που δεν έχουν παρόμοιο γούστο στις σειρές και τις ταινίες που βλέπουν. Για παράδειγμα, οι σαπουνόπερες που αρέσουν σε εμάς (και μας κοροιδεύουν γι΄αυτό), δεν βρίσκουν την θερμή ανταπόκριση στους συντρόφους μας. Ωστόσο, η καραντίνα το άλλαξε αυτό...

Η θετική πλευρά της ιστορίας ήταν ότι δεν αφιερώναμε πάνω από ένα λεπτό για να διαλέξουμε ρούχα... Οι άντρες μας ειδικά, άλλαζαν μόνο φόρμα!

Όπως είναι φυσιολογικό όταν υπάρχει καθημερινή και ΣΥΝΕΧΗΣ τριβή μεταξύ των ζευγαριών, δεν λείπουν οι καυγάδες, η γκρίνια και φυσικά τα μουτράκια... Ευτυχώς, όλα διορθώνονται με θέληση και φαγητό!

Φυσικά, το διάστημα που περασε δεν έλειψαν τα beaute αλλά και η... τρομάρα των συντρόφων μας όταν μας έβλεπαν με τις πράσινες-μαύρες-κίτρινες μάσκες ομορφιάς στο πρόσωπο! Παραδεχτείτε το: το ευχαριστηθήκατε με την ψυχή σας!

Ας είμαστε και λίγο ρομαντικοί! Δεν έλειψαν ούτε τα φιλιά, ούτε οι αγκαλιές, ούτε τα χάδια...

Φωτογραφίες: brightside.me

v