Δεν χρειάζεται να φοράς small για να είσαι μια θεά: 10 φωτογραφίες το αποδεικνύουν

Δεν χρειάζεται να φοράς small για να είσαι μια θεά: 10 φωτογραφίες το αποδεικνύουν

H βιομηχανίας της μόδας τις περισσότερες φορές είναι σκληρή με τις γυναίκες. Πόσες φορές οι υψηλές προσδοκίες και τα σημερινά πρότυπα ομορφιάς έχουν οδηγήσει πολλά κορίτσια σε εξαντλητικές δίαιτες και επεμβατικές μεθόδους αδυνατίσματος; Και παρόλο που έχουν γίνει προσπάθειες να αλλάξουν τα πράγματα σε αυτόν το χώρο με την είσοδο των plus-size model, η διαφορά ακόμα να φανεί στην καθημερινότητά μας.

Ευτυχώς, υπάρχουν και ορισμένες γυναίκες οι οποίες αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να θέσουν τους δικούς τους κανόνες! Το plus-size μοντέλο Denise Mercedes και η φίλη της Maria Castellanos είναι δυο από αυτές!

 

 

Οι δυο φίλες φορούν τελείως διαφορετικό νούμερο στα ρούχα και το εκμεταλλεύτηκαν με ένα υπέροχο τρόπο. Στα βιντεάκια τους στο TikTok ξεκίνησαν ένα είδος trend “Style Not Size” στο οποίο φορούν τα ίδια ρούχα! 

Με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να δείξουν ότι η ομορφιά έχει πολλά μεγέθη! Δεν χρειάζεται δηλαδή να φοράς small για να είσαι μια θεά! Περιττό να αναφέρουμε πως οι φωτογραφίες και τα βίντεο τους πήραν εξαιρετικά σχόλια και εκατομμύρια likes!

Eίναι υπέροχες, μοναδικές και τους αξίζει ένα τεράστιο μπράβο για την προσπάθεια που κάνουν να απενοχοποιήσουν τα παραπάνω κιλά στο γυναικείο σώμα!

Πηγή: boredpanda.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v