Πώς να φορέσετε σωστά το λουλουδάτο φόρεμα για να είστε πάντα κομψή!

Πώς να φορέσετε σωστά το λουλουδάτο φόρεμα για να είστε πάντα κομψή!

Το καλοκαίρι πλησιάζει, ο καιρός ζεσταίνει (επιτέλους!) και στις βιτρίνες δεσπόζουν λουλουδάτα και αέρινα φορέματα που υπόσχονται να κάνουν την εμφάνισή σας λαμπερή και εντυπωσιακή. Τα floral φορέματα είναι το απόλυτο must του καλοκαιριού και γι' αυτό πρέπει μάθουμε να τα συνδυάζουμε σωστά και με στιλ! Δείτε πώς θα κλέψετε τις εντυπώσεις!

Πουκαμίσα

Κι όμως μια πουκαμίσα με κάθετες ρίγες σε έντονο χρώμα ταιριάζει πολύ με το λουλουδάτο φόρεμα. Δώστε προσοχή στο παπούτσι που θα το συνδυάσετε και τραβήξτε τα βλέμματα πάνω σας. Εμείς σας προτείνουμε να το φορέσετε με πέδιλα και mules!

Τζιν τζάκετ

Το τζιν τζάκετ ή το τζιν πουκάμισο είναι το κομμάτι πασπαρτού κάθε γυναικείας ντουλάπας. Ταιριάζει με όλα τα ρούχα-πόσο μάλλον με το floral φόρεμα! Είναι ό,τι πρέπει για πρωινές και απογευματινές εξόδους!

Μονόχρωμο μπλουζάκι (από μέσα)

Ένας απλός και ταυτόχρονα κομψός τρόπος για να συνδυάσετε το floral φόρεμα είναι ένα μακό, μονόχρωμο μπλουζάκι. Προτείνεται για πρωινές εξόδους και ταιριάζει απόλυτα με σαγιονάρες και sneakers.

Εφαρμοστή ζώνη

Μια εφαρμοστή ζώνη είναι αρκετή για να αναδείξει τη σιλουέτα μας! Γι' αυτό και μην ξεχάσετε να την προτιμήσετε σε μια απογευματινή ή βραδινή έξοδο!

Ψάθινο καπέλο

Αν θέλετε να δώσετε ένα ρομαντικό χαρακτήρα στην εμφάνισή σας μην ξεχάσετε το ψάθινο καπέλο!

Φωτογραφίες: pinterest.com

v