Sex: Αυτά τα έχετε δοκιμάσει;

Sex: Αυτά τα έχετε δοκιμάσει;

Οι μακροχρόνιες σχέσεις έχουν τα καλά τους και τα κακά τους. Ένα από αυτά είναι όταν το σεξ θυμίζει ταινία που έχετε ξαναδεί. Στον έγγαμο βίο, το σεξ μπορεί εύκολα να γίνει ρουτίνα, να χάσει την μαγεία του και τελικά τον υπέρτατο σκοπό του: την απόλαυση.

Γι’αυτό ας έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας κάποια «τρικ» που θα κάνουν θαύματα την ώρα που μας πλησιάζει για το πρώτο άγγιγμα…

Δώστε ποικιλία στην ερωτική σας ζωή κάνοντας σεξ σε ένα εντελώς πρωτότυπο χώρο του σπιτιού, π.χ. στην αποθήκη ή στο ντουλάπι κάτω από τις σκάλες. Η καινοτομία είναι ισχυρό αφροδισιακό και ένα ασυνήθιστο σκηνικό, με περίεργες μυρωδιές και ήχους, μπορεί να ενισχύσει τρομερά τον ενθουσιασμό σας.

Δοκιμάστε να κάνετε σεξ πάνω στο πλυντήριο ρούχων, ενώ αυτό δουλεύει. Αυτός πρέπει να κάθεται, και εσείς να κάθεστε πάνω του, κοιτάζοντάς τον. Οι δονήσεις του πλυντηρίου θα σας διεγείρουν και τους δύο.

Αν αναζητάτε το τέλειο χρώμα για το ερωτικό σας σκηνικό, π.χ. για τα εσώρουχα ή τα σεντόνια σας, αυτό είναι το κόκκινο. Τα χρώματα δημιουργούν σέξι διάθεση. Το κόκκινο, το σκούρο μπλε και το βιολετί είναι τα τρία πιο ερωτικά χρώματα –το λιγότερο ερωτικό είναι το γκρι.

Αποκτήστε έναν δονητή. Αλλά μην τον χρησιμοποιήσετε μόνη σας –έρευνες λένε ότι μόνο το 25% των γυναικών κορυφώνουν χρησιμοποιώντας ερωτικά βοηθήματα μόνες τους. Δώστε το, λοιπόν, στον σύντροφό σας για να το χρησιμοποιήσει… κατά το δοκούν.

Ζητήστε του να σας μιλάει κάθε φορά που βρίσκεται «χαμηλά» ανάμεσα στα πόδια σας. Οι δονήσεις από την φωνή του θα σας κάνουν να τελειώσετε πιο γρήγορα.

Αν θέλετε να νιώσετε πιο έντονα την διείσδυση, βάλτε τα πόδια σας πάνω από τους ώμους του όταν κάνετε σεξ στην ιεραποστολική στάση.

Αφήστε τον «στο χείλος του γκρεμού» για να τον ερεθίσετε και να κάνετε το σεξ ακόμα πιο απολαυστικό για εσάς. Οι γκουρού του σεξ λένε ότι το εξωτερικό κομμάτι της μήτρας μα είναι το πιο ευαίσθητο, οπότε η βαθιά διείσδυση δεν είναι απαραίτητη. Αφήστε τον, λοιπόν, να απολαύσει ένα «ντιπ» πριν το «κυρίως».

Κάντε του στοματικό σεξ χρησιμοποιώντας παγωτό: Αγοράστε ένα χωνάκι παγωτού, δαγκώστε την κάτω άκρη τόσο ώστε να περνά από μέσα το πέος του που δεν έχει ακόμα σκληρύνει. Έπειτα, προσθέστε παγωτό και ξεκινήστε να γλύφετε. Θα ερεθιστεί και θα σκληρύνει τόσο, που θα σπάσει το χωνάκι.

Πάρτε μία σαμπάνια, βάλτε την για λίγη ώρα στην κατάψυξη, για να παγώσει και μετά ανοίξτε την και πιείτε χωρίς ποτήρια. Κρατήστε λίγη στο στόμα σας και αφήστε μικρές γουλιές στον αφαλό του ή πάνω στο όργανό του. Η φυσαλίδες που θα κάνει ο αφρός της θα τον ερεθίσουν και η γλυκιά ζαλάδα του αλκοόλ θα βελτιώσει πολύ τις σεξουαλικές σας επιδόσεις.

Γεμίστε τη μισή μπανιέρα με νερό και απλώστε στο σώμα σας αιθέρια έλαια. Μη βιαστείτε να κάνετε σεξ αλλά αφιερώστε μερικά λεπτά για να τρίβεστε ο ένας πάνω στον άλλον, να κάνετε μασάζ και να προετοιμάσετε το έδαφος…

Πηγή: iVillage

v