Τι θα έκανε το κάθε ζώδιο αν κέρδιζε ξαφνικά το... τζόκερ;

Τι θα έκανε το κάθε ζώδιο αν κέρδιζε ξαφνικά το... τζόκερ;

Όλοι μας έχουμε σκεφτεί (παραπάνω από μια φορά!) πώς θα ήταν η ζωή μας, αν ξαφνικά, μια ωραία πρωία, ανακαλύπταμε πως είμαστε εκατομμυριούχοι. Είτε είχαμε κερδίσει το Τζακ Ποτ στο Τζόκερ, είτε το Λαϊκό λαχείο ένα είναι σίγουρο: τα όνειρά μας θα γίνονταν πραγματικότητα! Κι επειδή το κάθε ζώδιο έχει διαφορετικά... κολλήματα, σας παρουσιάζουμε τι θα έκανε το καθένα ξεχωριστά, αν απ' τις τσέπες του «έτρεχαν» πολλά πρασινούλια και μωβουλί ευρώ!

Κριός

Ο Κριός εκτός από τον εαυτό του είναι και πολύ ερωτευμένος με τη δουλειά του! Έχουμε αναφέρει πολλάκις πόσο τυχοδιώκτης μπορεί να γίνει προκειμένου να ανέλθει επαγγελματικά. Φανταστείτε, λοιπόν, ξαφνικά να κέρδιζε το Τζόκερ! Το πρώτο πράγμα που θα έκανε και θα άλλαζε οριστικά τη ζωή του είναι να αγοράσει την εταιρεία στην οποία δουλεύει, να γίνει όντως το αφεντικό και φυσικά να βασανίζει τους συναδέλφους που ανέκαθεν αντιπαθούσε!

Ταύρος

Ο χαμηλών τόνων Ταύρος κρύβει μέσα του ένα τρομακτικό «καταναλωτικό» τέρας! Δώστε του, λοιπόν, μερικά εκατομμύρια ευρώ και θα τον δείτε να λεηλατεί όλων των ειδών τα καταστήματα. Από ρούχα μέχρι και έπιπλα δεν θα αφήσει τίποτα στο πέρασμά του. Φυσικά θα πρέπει να αγοράσει και καινούριο σπίτι-μια βίλα κατά προτίμηση προκειμένου να στεγάσει τα πολύτιμα αποκτήματά του!

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι δεν θέλουν πολλά για να γίνουν ευτυχισμένοι! Αυτό που τους ενδιαφέρει όμως είναι η ασφάλεια και η σταθερότητα- γι' αυτό και στην περίπτωση που γίνουν εκατομμυριούχοι θα φροντίσουν να κάνουν τα πάντα για να τη διαφυλάξουν. Χάρη στη σύνεσή τους μέχρι και τα τρισέγγονά τους θα μπορούν να ζουν με άνεση, αφού θα έχουν το κατιτίς στην άκρη για «ώρα ανάγκης»! Τέτοιους συγγενείς θέλουμε!

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι ευαίσθητα ζώδια και δένονται πολύ με τους δικούς τους ανθρώπους. Πριν λοιπόν ασχοληθούν με τη δική τους ευτυχία θα φροντίσουν να κάνουν ευτυχισμένους την οικογένεια και τους φίλους τους. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ξεχρεώσουν το σπίτι των γονιών τους και να τους πάρουν ένα δεύτερο για εξοχικό και να αγοράσουν και μια ντουζίνα επώνυμες τσάντες στην καλύτερή τους φίλη! Για τον εαυτό τους μάλλον θα πραγματοποιούσαν εκείνο το ονειρεμένο ταξίδι που σχεδίαζαν χρόνια και μέχρι τώρα δεν είχαν καταφέρει να πάνε.

Λέων

Είναι ευρέως γνωστό (στους ζωδιακούς κύκλους!) ότι οι Λέοντες μεγαλοπιάνονται και θέλουν να πλουτίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο! Μόλις, λοιπόν, τους χαμογελάσει η τύχη θα φροντίσουν να το δείξουν σ' όλο τον κόσμο. Με τα ακριβά τους ρούχα, το υπερσύγχρονο σπίτι τους, το υπηρετικό προσωπικό αλλά και οι μετοχές τους σε πολυεθνικές θα καταστήσουν σαφές ότι ο κόσμος τους ανήκει!

Παρθένος

Ο Παρθένος αν ξυπνούσε ένα πρωινό εκατομμυριούχος, το πρώτο πράγμα που θα έκανε είναι... να συνεχίσει τη ζωή του ακριβώς όπως πριν. Κι όμως είναι αλήθεια! Τον Παρθένο δεν τον συγκινούν τα λεφτά και ποτέ δεν θα άφηνε να τον ελέγξουν (καθώς μόνο αυτός μπορεί να ελέγχει!). Σίγουρα δεν θα άφηνε τη δουλειά του και σίγουρα δεν θα έλεγε σε κανέναν τίποτα! Τυχερός ο συγγενής ή ο φίλος που θα βρεθεί με αμύθητη περιουσία στα ξαφνικά...

Ζυγός

Οι Ζυγοί έχουν τεράστιο πάθος για τον καλλιτεχνικό κόσμο και γενικά για οτιδήποτε αφορά το πνεύμα. Τους αρέσει η καλή ζωή και αν μπορούσαν να περιβάλλονται από μια αφρόκρεμα διανοούμενων, ζωγράφων και μουσικών θα το έκαναν, παραγκωνίζοντας τον παλιό-μπανάλ περίγυρό τους. Αν γίνουν εκατομμυριούχοι είναι πολύ πιθανό να αγοράσουν όλους τους αγαπημένους τους πίνακες και αν μπορούσαν... και τους ζωγράφους!

Σκορπιός

Λένε για τους Σκορπιούς ότι είναι εκδικητικοί ή σεξομανείς, όμως, σχεδόν κανείς δεν αναφέρεται στην τεμπελιά τους. Το όνειρο κάθε Σκορπιού που σέβεται τον εαυτό του, είναι με το που γίνει Κροίσος, να μην κουνήσει ξανά ούτε το μικρό του δαχτυλάκι. Ο μπάτλερ του θα κρατάει μέχρι και τα συναισθήματά του προκειμένου να μην κάνει απολύτως τίποτα!

Τοξότης

Ο ταξιδιάρης Τοξότης θα κάνει ταξίδια! Αυτό! Θα γυρίσει όλο τον κόσμο κρατώντας στο ένα χέρι το σακίδιό του και στο άλλο ένα μπουκάλι ρούμι, απαλλαγμένος από άγχη, υποχρεώσεις και δεσμεύσεις. Ποτέ δεν θα είναι στο ίδιο μέρος και ποτέ δεν θα ξέρετε πού βρίσκεται, γι' αυτόν χαρείτε τον τώρα πριν πλουτίσει!

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως τη στιγμή που θα πλουτίσει θα αρχίσει να αγοράζει οικόπεδα και... νησιά! Αγαπάει την ακίνητη περιουσία, γι' αυτό και θα επενδύσει όλα του τα χρήματα εκεί. Η ζωή του θα συνεχίσει με το να πουλάει και να αγοράζει. Σε μερικά χρόνια το όνομά του θα είναι τόσο γνωστό που θα ονομάσουν μέχρι και δρόμους απ' αυτόν!

Υδροχόος

Η ζωή του Υδροχόου θα αλλάξει δραματικά αφού με το που πλουτίσει δεν θα δουλέψει ποτέ ξανά στη ζωή του. Ούτε πρόκειται όμως να επενδύσει! Θα τα... φάει όλα σε ακριβά εστιατόρια, ταξίδια, σπα, ρούχα και αυτοκίνητα! Καλά κάνει... Μια ζωή την έχουμε!

Ιχθύες

Ο Ιχθύς μοιάζει με τον Σκορπιό στην τεμπελιά με τη διαφορά ότι ο πρώτος δεν θέλει να το παραδεχτεί! Γι' αυτό τον λόγο θα φροντίσει με κάποιο μυστηριώδη τρόπο να φαίνεται πώς δουλεύει, ενώ στην πραγματικότητα δεν θα κάνει τίποτα. Θα φροντίσει να είναι μέσα στα κοσμικά της πόλης του και με τη ζωή που θα κάνει θα χάσει όλα του τα χρήματα... σ' αυτή τη ζωή!

 

v