Ποια ζώδια είναι υστερικά με την καθαριότητα;

Ποια ζώδια είναι υστερικά με την καθαριότητα;

Κάποια ζώδια παθαίνουν...υστερία με την σκόνη και τα άπλυτα πιάτα. Κάποια άλλα προτιμούν να κάνουν όσα βλέπει η πεθερά. Υπάρχουν και εκείνα όμως που δεν τους πειράζει καθόλου να χαλαρώνουν μέσα στο προσωπικό τους «χάος»! Εσείς σε ποια κατηγορία ανήκετε;

Κριός

Οι Κριοί έχουν μια σχέση αγάπης-μίσους με την καθαριότητα. Αν και θέλουν τα πάντα να είναι στην εντέλεια, δεν σκοπεύουν να περάσουν ολόκληρη την ημέρα τους ανάμεσα σε στίβες από ασιδέρωτα ρούχα και άπλυτα πιάτα. Θα προτιμήσουν να έχουν μια βοηθό δύο και τρεις φορές την εβδομάδα προκειμένου να γλυτώσουν το εγκεφαλικό.

Ταύρος

Τι να πει κανείς για τις Ταυρίνες και την νοικοκυροσύνη τους! Ο ψυχαναγκασμός σε όλο του το μεγαλείο. Αν ο Ταύρος ήταν τηλεοπτικός χαρακτήρας, σίγουρα θα ήταν η Μόνικα από τα φιλαράκια. Θέλει τα πάντα να είναι τακτοποιημένα και πεντακάθαρα. Θα καθαρίσει τις εσοχές του καναπέ με chopsticks και θα γίνει ακόμα πιο ευρηματική προκειμένου να εξαφανίσει και τον τελευταίο κόκκο σκόνης.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι προσπαθούν πάντα να έχουν το σπίτι τους νοικοκυρεμένο, παρόλο που...σιχαίνονται το καθάρισμα. Το βλέπουν σαν αγγαρεία και αγκομαχούν κάθε φορά που έχουν να κάνουν γενική καθαριότητα. Το μόνο μέρος του σπιτιού που είναι πάντα τακτοποιημένο και πεντακάθαρο είναι η κουζίνα, μιας και λατρεύουν τη μαγειρική.

Καρκίνος

Τα ευαίσθητα καρκινάκια μπορούν να γίνουν πολύ...αναίσθητα με την καθαριότητα και δεν φημίζονται για την νοικοκυροσύνη τους. Σκούπα θα βάλουν με το ζόρι μια φορά την εβδομάδα ενώ είναι και αρκετά ακατάστατα. Μόνο όταν περιμένουν κόσμο στο σπίτι θα βάλουν τα δυνατά τους! Αλλιώς προτιμούν να κάθονται στον καναπέ και χαλαρώνουν με το ταίρι τους πίνοντας ζεστή σοκολάτα.

Λέων

Οι λιονταρίνες γυναίκες είναι αυτό που ονομάζουμε παραδοσιακές νοικυρές. Θα ξυπνήσει από το χάραμα προκειμένου να τα προλάβει όλα! Για εκείνη ο χώρος της αντικατοπτρίζει τον χαρακτήρα της και για αυτόν τον λόγο τα θέλει όλα πεντακάθαρα, τακτοποιημένα και περιποιημένα.

Παρθένος

Οι Παρθένοι συναγωνίζονται τους Ταύρους στην καθαριότητα. Παρόλο που δεν παθαίνουν υστερία με την σκόνη και τα όχι και τόσο καθαρά τζάμια του σπιτιού τους, θα ξενυχτήσουν για να περιποιηθούν το περιβάλλον στο οποίο κατοικούν. Είναι συνεπείς και έχουν εβδομαδιαίο πρόγραμμα για κάθε δουλειά του σπιτιού.

Ζυγός

Τάξη και οργάνωση! Οι Ζυγοί λατρεύουν να έχουν ένα τακτοποιημένο σπίτι και πεντακάθαρη την κάθε γωνιά του σπιτιού τους. Κάνουν μία φορά την εβδομάδα γενική καθαριότητα και αν ήταν στο χέρι τους θα έκαναν και παραπάνω. Το παίρνουν πολύ προσωπικά αν κάτι δεν είναι στην εντέλεια και καλεσμένοι τους πραγματικά ντρέπονται να πατήσουν στο σπίτι τους.

Σκορπιός

Οι σκορπίνες δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα με την αταξία. Ίσα ίσα μέσα στο δικό τους «χάος» επικρατεί τάξη. Για εκείνες σημασία έχει να νιώθουν άνετα στον χώρο τους και να μην κουράζονται παραπάνω από όσο πρέπει. Παρόλα αυτά φροντίζουν για την καθαριότητα του σπιτιού και όταν τους πιάνει η μανία τους βάζουν τα γυαλιά ακόμα και στον Ταύρο!

Τοξότης

Το «όσα βλέπει η πεθερά» χαρακτηρίζει πλήρως τους Τοξότες. Εκ πρώτης όψεως το σπίτι τους είναι πεντακάθαρο και τα πάντα βρίσκονται στην θέση τους. Αν πονηρευτείτε, όμως, και ανοίξετε κατά λάθος μια ντουλάπα, μην απορήσετε με τις στίβες από ασιδέρωτα ρούχα.

Αιγόκερως

Μια γυναίκα Αιγόκερος φροντίζει το σπίτι της με την ίδια αγάπη που μεγαλώνει τα παιδιά της. Δεν αφήνει άλλη γυναίκα να ανακατευτεί στο νοικοκυριό της καθώς θεωρεί ότι η ίδια το κάνει καλύτερα από όλους. Σας προκαλούμε να ψάξετε για ψεγάδια-γιατί δεν πρόκειται να βρείτε!

Υδροχόος

Άλλη μια παραδοσιακή νοικυρά του ζωδιακού κύκλου. Είναι τακτική και της αρέσει η καθαριότητα. Αν κάτι τη ξεφύγει σίγουρα θα ντραπεί πολύ! Γι' αυτόν τον λόγο ασχολείται πολλές ώρες με το καθάρισμα του σπιτιού. Αν φέρει βοηθό για το σπίτι, σίγουρα την προηγούμενη μέρα θα έχει ξενυχτήσει καθαρίζοντας για να μην εκτεθεί σε ξένο άνθρωπο.

Ιχθύες

Από τα πιο ακατάστατα ζώδια είναι οι Ιχθύες. Είναι λες και έχουν τσακωθεί με το συμμάζεμα! Παρόλο που φροντίζουν όπως όπως το σπίτι τους να φαίνεται καθαρό δεν θα ασχοληθούν ιδιαίτερα με δουλειές όπως το σφουγγάρισμα ή το σιδέρωμα. Αντίθετα λατρεύουν το μαγείρεμα, αρκεί κάποιος να αναλάβει το καθάρισμα μετά...

 

v