Είμαι με κάποιον που αγαπάω αλλά δεν ξέρω αν είμαι ερωτευμένη μαζί του. Τι να κάνω;

Είμαι με κάποιον που αγαπάω αλλά δεν ξέρω αν είμαι ερωτευμένη μαζί του. Τι να κάνω;
Ερώτηση:

***Κάντε τη δική σας ερώτηση στην ειδικό, αν κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας, σας απασχολεί!***

Γεια σας! Έχω μια σχέση εδώ και 2 χρόνια, μέσα σε αυτόν τον καιρό έχουν γίνει πολλά με τον σύντροφό μου. Αρχικά με απάτησε στον πρώτο χρόνο όμως αποφάσισα να τον συγχωρήσω. Στη συνέχεια υπήρχαν κάποια ψέματα και κατέληξα να μην νιώθω τόσο έντονα συναισθήματα πια και έτσι χωρίσαμε. Την περίοδο που ήμουν χωρισμένη μιλούσα με κάποιον και μου είχε δείξει ξεκάθαρο ενδιαφέρον, όμως μετά από κάποιο καιρό τα ξαναβρήκα με τον πρώην μου και δεν πρόλαβα να εξηγήσω στο παιδί που μιλούσαμε τι έγινε και δεν μιλούσαμε πια. Έχουν περάσει περίπου 5 μήνες από τότε και τώρα έτυχε να δω τυχαία το παιδί που μιλούσαμε από κοντά. Από τότε δεν μπορώ να τον βγάλω από το μυαλό μου και δεν ξέρω γιατί. Από την μια σκέφτομαι ότι είναι παροδικό και είναι επειδή δεν τον είχα ξαναδεί από κοντά αλλά από την άλλη δεν ξέρω νομίζω ότι μου αρέσει. Με το αγόρι μου εκείνη τη μέρα δεν ήμασταν στα καλύτερά μας όμως του εξήγησα ό,τι με ενοχλούσε και μου είπε ότι θα προσπαθήσει να το αλλάξει. Τον αγαπάω αλλά δεν ξέρω αν είμαι ερωτευμένη μαζί του. Τι να κάνω;

Απάντηση:

Αγαπητή αναγνώστρια,

Είστε σε μια υπέροχη και απαιτητική φάση ζωής όπου οι σχέσεις με έναν σύντροφο μπαίνουν στο επίκεντρο. Στη φάση αυτή αναμένεται να αισθάνεστε μπερδεμένη, καθώς οι αλλαγές είναι ραγδαίες σε όλα τα επίπεδα ανάπτυξης σας. Τα πρωτόγνωρα αυτά δεδομένα χρειάζονται μια καλή επεξεργασία προκειμένου να κατανοηθούν και να σας οδηγήσουν σε συνειδητά καλές αποφάσεις ζωής.

Τα κριτήρια με τα οποία επιλέγετε τους ανθρώπους που είναι κοντά σας είναι ένα από τα σημαντικά θέματα που έχετε να διαπραγματευτείτε. Τι προσδοκάτε από μια σχέση, ποιες είναι οι επιθυμίες σας και πολλά άλλα σημαντικά ερωτήματα έρχονται στο προσκήνιο για να απαντήσετε. Επιδιώξετε εάν σας ταιριάζει να δουλέψετε με τον εαυτό σας για να χαρείτε τους καρπούς του τώρα και μελλοντικά. 

Σας ευχαριστώ.

*Η Ρομίνα Σαλούστρου είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια.

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v