Μωρό ξεκαρδίζεται στα γέλια την ώρα που ο παιδίατρος του κάνει εμβόλιο!

Μωρό ξεκαρδίζεται στα γέλια την ώρα που ο παιδίατρος του κάνει εμβόλιο!

Ένα πράγμα που δεν αντέχουν τα παιδιά μας (αλλά ούτε εμείς όταν ήμασταν μικροί) είναι η επίσκεψη στον παιδίατρο για να τους κάνει εμβόλιο. Κλαίνε γοερά, φωνάζουν και η καρδιά μας σπαράζει. Αυτό συμβαίνει σ' όλα τα παιδάκια, εκτός από ένα μωρό που όχι μόνο δεν έκλαψε αλλά ξεκαρδίστηκε και στα γέλια, χάρη στον γιατρό του.

Ο παιδίατρος Dr. William Gerba γνωρίζει πόσο δυσάρεστη εμπειρία είναι για ένα παιδάκι το τσίμπημα από το εμβόλιο. Γι' αυτό χρησιμοποιεί ένα πολύ πρωτότυπο και τρυφερό τρόπο για να προσεγγίσει τους μικρούς ασθενείς του.

Σφυρίζει χαρούμενους σκοπούς από τραγούδια, ενώ ταυτόχρονα «πειράζει» το μωρό μέχρι που του κάνει το εμβόλιο. Το μωρό καθ' όλη την διάρκεια γελάει με την ψυχή του και μόνο για μια στιγμή νιώθει μια μικρή έκπληξη (το τσίμπημα), αλλά αμέσως μετά συνεχίζει να ξεκαρδίζεται στα γέλια.

Το βιντεάκι ανέβασαν οι γονείς του μικρού στο Tik Tok και αμέσως έγινε viral! Τόσο το γλυκύτατο μωράκι, όσο και ο υπέροχος γιατρός συγκέντρωσαν αμέτρητα θετικά σχόλια. Εμάς μας έφτιαξαν τη μέρα! Εσάς;

@babynoahg2020

##covid19 ##vaccine ##pediatrician ##pediatrics ##notears ##amazingdoctor ##notears ##amazing Amazing pediatrician with his amazing method. 🙏🏼

♬ original sound - babynoahg2020

Πηγή: buzzfeed.com

v