JOHNSON’S® Baby Oil με Aloe Vera: ο καλύτερος σύμμαχος της επιδερμίδας αυτό το καλοκαίρι για όλη την οικογένεια!

JOHNSON’S® Baby Oil με Aloe Vera: ο καλύτερος σύμμαχος της επιδερμίδας αυτό το καλοκαίρι για όλη την οικογένεια!

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, το οποίο ίσως φέτος περιμέναμε περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Οι τελευταίοι μήνες, μαζί με νέες καταστάσεις, κανόνες και περιορισμούς, ήταν αρκετά απαιτητικοί, και το πολυπόθητο «διάλειμμα» του καλοκαιριού ήρθε να μας δώσει την ενέργεια που χρειαζόμαστε, για να συνεχίσουμε στη νέα καθημερινότητά μας.

Οι καλοκαιρινοί μήνες, για πολλές οικογένειες, σημαίνουν διακοπές και νέες συνήθειες, στις οποίες παρόλο που περνάμε ευχάριστες στιγμές, το δέρμα μας μπορεί να ταλαιπωρείται. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, μεταξύ άλλων, απολαμβάνουμε τις ακτίνες του ήλιου για να αποκτήσουμε βαθύ μαύρισμα, κολυμπάμε σε πισίνα και θάλασσα, κάνουμε μικρές υπαίθριες εξορμήσεις, επισκεπτόμαστε τους αγαπημένους μας. Το σώμα μας λοιπόν εκτίθεται σε διάφορους εξωτερικούς παράγοντες, όπως αλλαγές θερμοκρασίας, θαλασσινό νερό ή χλώριο πισίνας, χρήση κλιματιστικών... Αυτοί μπορεί να καταπονήσουν ή να αφυδατώσουν το δέρμα μας. Αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχούμε! Μπορούμε να απολαύσουμε κάθε καλοκαιρινή στιγμή, έχοντας μαζί μας μόνο ένα βασικό προϊόν σε καθημερινή βάση - κατάλληλο τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες - για να διατηρούμε το δέρμα μας προστατευμένο και ενυδατωμένο.

Το JOHNSON'S® Baby Oil με Aloe Vera είναι ο τέλειος σύμμαχος για τη φροντίδα του δέρματος και ιδανικό για όλη την οικογένεια. H κλινικά αποδεδειγμένα απαλή σύνθεσή του έχει αναπτυχθεί ειδικά για την ευαίσθητη επιδερμίδα και δεν περιέχει χρωστικές ουσίες, parabens, φθαλικές ενώσεις και αλκοόλη. Επιπλέον, είναι εμπλουτισμένο με Aloe Vera, ένα συστατικό γνωστό για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες. Χάρη στη σύνθεσή του, αυτό το λάδι σφραγίζει 10 φορές περισσότερη υγρασία σε υγρό δέρμα σε σχέση με τις κοινές λοσιόν που χρησιμοποιούνται σε στεγνό δέρμα, προσφέροντας άμεση ενυδάτωση και θρέψη & αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και με υγιή όψη.

Επιπλέον, είναι ιδανικό όχι μόνο για την προστασία του δέρματος, το οποίο αφήνει ανάλαφρο και ενυδατωμένο, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διαφορετικές περιστάσεις, είτε μέσα στο σπίτι ή είτε εκτός σπιτιού. Είναι ιδανικό τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες, αποτελώντας μια καταπληκτική ευκαιρία για να ενισχυθούν ακόμα περισσότερο οι δεσμοί ανάμεσα στην οικογένεια, ενώ παράλληλα η επιδερμίδα διατηρείται ενυδατωμένη οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Για παράδειγμα, μπορεί να αποτελέσει μία ευκαιρία για τα παιδιά να κατανοήσουν τη σημασία της φροντίδας και της ενυδάτωσης του δέρματος, αλλά επίσης και να χρησιμοποιηθεί σε μια απλή ρουτίνα, όπως το μασάζ με λαδάκι μετά το μπάνιο - η τέλεια αφορμή για παιχνίδι και διασκέδαση, ανάμεσα σε γονείς και παιδιά. Το JOHNSON'S® Baby Oil με Aloe Vera είναι ο καλύτερος σύμμαχός μας στην ενυδάτωση, ώστε να απολαύσουμε ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές με την οικογένεια.

Σχετικά με το JOHNSONS®

Για πάνω από 125 χρόνια το JOHNSON’S® είναι το εξειδικευμένο brand βρεφικής φροντίδας που εμπιστεύονται οι μαμάδες σε όλο τον κόσμο. Όλα τα προϊόντα του JOHNSON’S® δεν περιέχουν parabens, χρωστικές*, θειικά άλατα και φθαλικές ενώσεις. Τα προϊόντα JOHNSON'S® είναι δερματολογικά ελεγμένα και διαμορφωμένα ώστε να μειώνουν το κίνδυνο εμφάνισης αλλεργιών. Όλες οι σειρές περιποίησης του JOHNSON’S®, περιλαμβάνουν ήπια αλλά αποτελεσματικά συστατικά που είναι ειδικά  σχεδιασμένα για να φροντίσουν την ευαίσθητη επιδερμίδα και τα μαλλιά ενός μωρού.

*Εξαιρούνται τα σαπούνια σε μπάρα

Επισκεφθείτε το website του Johnson’s και τη σελίδα του στο Facebook.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v