Ποιες είναι οι ιδανικές διακοπές για κάθε ζώδιο

Ποιες είναι οι ιδανικές διακοπές για κάθε ζώδιο

Ο Αύγουστος έχει μπει για τα καλά και παρά τις δυσκολίες, λίγες μέρες διακοπές τις θέλουμε όλοι. Υπάρχει όμως ένα θέμα: που να πάμε για να περάσουμε πραγματικά καλά; Η αλήθεια είναι ότι αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουμε μόνο εμείς, αλλά καμιά φορά η προσμονή και η ανάγκη για φυγή και ξεκούραση θολώνει την κρίση μας. Γιατί, λοιπόν, να μη συμβουλευτούμε τους φίλους μας τα άστρα, που έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα; Ακόμη και το ποιες είναι οι ιδανικές διακοπές για μας...

Κριός: Δεν χαλαρώνουμε ποτέ!

Το τελευταίο πράγμα που θέλει ο αεικίνητος και δραστήριος Κριός στις διακοπές του είναι να «σαπίσει» σε μια σεζ-λονγκ ή να «λιώσει» κάτω απ’ τον καυτό ήλιο. Το ιδανικό για ‘κείνον είναι μια απόδραση γεμάτη δραστηριότητες και εναλλαγές, που θα του επιτρέψει να δοκιμάσει νέα πράγματα και να συλλέξει μοναδικές εμπειρίες. 

Ταύρος: Με το βλέμμα στο ευ ζειν

Ο Ταύρος θέλει τη βολή του και – γιατί όχι; – την πολυτέλειά του κι αυτό δεν αλλάζει ούτε στις διακοπές Με λίγα λόγια, δεν πρόκειται να το ταλαιπωρήσει πολύ, αναζητώντας τον πιο παρθένο προορισμό ή την τέλεια και πιο ψαγμένη παραλία. Θα κλείσει μια δωματιάρα σε ένα all inclusive ξενοδοχείο και θα το απολαύσει όσο περισσότερο μπορεί και χωρίς ενοχές.

Δίδυμος: Ταξίδι στ’ άγνωστο...

Γεννημένος εξερευνητής, ο Δίδυμος δεν αρκείται στο να αράξει κάπου για να... ξεκουραστεί. Αληθινή ξεκούραση για ‘κείνον είναι να «ξεφύγει» το μυαλό του απ’ τα τετριμμένα, να δει καινούργια πράγματα και να απορροφήσει νέες γνώσεις. Γι’ αυτό θα πάει κάπου που δεν έχει ξαναπάει ποτέ και όσο πιο μακριά είναι αυτό, τόσο καλύτερα.

Καρκίνος: Σαν το σπίτι σου πουθενά

Σπιτόγατος και λάτρης της οικογενειακής ζωής, ο Καρκίνος μπορεί και να μην πάει καν διακοπές αν δεν τον τσιγκλισεις λίγο. Παρ’ ολ’ αυτά, έχει κι αυτός τις προτιμήσεις του: επιλέγει μέρη που είναι ήσυχα κι όσο το δυνατόν πιο κοντινά στη βάση του, ενώ για να περάσει καλά δεν χρειάζεται τίποτε άλλο από τη οικογένειά του και τους αγαπημένους του ανθρώπους.

Λέων: Θα τα σπάω για μένα

Ο Λέων έχει τον εαυτό του πολύ ψηλά και δεν θέλει τίποτα λιγότερο απ’ το καλύτερο στις λίγες μέρες που έχει για να ανανεώσει τις δυνάμεις και τη διάθεσή του. Είτε είναι ξενοδοχείο είτε κάμπινγκ είτε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, δεν πρόκειται να συμβιβαστεί ή να τσιγγουνευτεί. Θα τα «χώσει» κανονικά και θα περάσει το κάθε λεπτό όπως ακριβώς το ονειρεύτηκε.

Παρθένος: Όχι στην τυραννία των επιλογών

Εργασιομανής και ψυχαναγκαστικός, ο Παρθένος δεν χαλαρώνει εύκολα στις διακοπές εκτός κι αν βρεθεί κάπου που δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο απ’ το να… χαλαρώσει. Μακριά, λοιπόν, από κινητά και τηλεοράσεις, σε ένα μέρος με ήλιο, θάλασσα και καλό φαγητό, είναι ο ιδανικός προορισμός για να ξεφύγει απ’ τον εαυτό του, πρώτα απ’ όλα...

Ζυγός: Η ζωή είναι κουλτούρα

Καλλιεργημένος και λάτρης του πολιτισμού, ο Ζυγός θα ανταλλάξει εύκολα μια εβδομάδα στην πιο εξωτική παραλία με λίγες μέρες σε έναν τόπο με ιστορία ή μια κοιτίδα των γραμμάτων και της τέχνης. Αν μπορεί να τα συνδυάσει δεν θα πει όχι, αλλά επειδή αγαπά να παρατηρεί τους ανθρώπους η… ζυγαριά γέρνει πάντα προς το αστικό τοπίο.

Σκορπιός: Κάντο να αξίζει!

Για τον απαιτητικό και παθιασμένο Σκορπιό, οι διακοπές διαρκούν πολύ περισσότερο απ’ τον χρόνο που θα διαθέσει σ’ αυτές. Θέλει να τις ζήσει και να τις ξαναζήσει μέσα από τις αφηγήσεις του – μέχρι τις επόμενες, τουλάχιστον – γι’ αυτό και επιδιώκει να είναι μοναδικές, αξιομνημόνευτες και σίγουρα διαφορετικές απ’ τις προηγούμενες.

Τοξότης: Κυριακή γιορτή και σχόλη...

Αγαπάει τα ταξίδια, τις προκλήσεις και τις εναλλαγές εικόνων όσο κανένα ζώδιο κι έτσι ο Τοξότης δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από μια εξόρμηση χωρίς πρόγραμμα, χωρίς σχέδιο και χωρίς τέλος, αν χρειαστεί. Η προσγείωση στην καθημερινότητα τον δυσκολεύει πολύ κι έτσι οι ιδανικές διακοπές του είναι εκείνες που τα εισιτήρια επιστροφής είναι ανοιχτά...

Αιγόκερως: Με πλάνο και προσήλωση

Ο Αιγόκερως δεν κάνει τίποτα χωρίς λόγο και, ταυτόχρονα, λατρεύει να βάζει στόχους και να τους κατακτά. Αν, λοιπόν, στόχος του είναι να περάσει τις πιο τέλειες διακοπές που έχει περάσει άνθρωπος να ‘στε σίγουροι ότι θα το κάνει. Το απόλυτο αγχολυτικό γι’ αυτόν είναι να μη νιώσει ποτέ ότι έστω και ένα λεπτό απ’ τον χρόνο του πήγε χαμένο.

Υδροχόος: Η απάντηση είναι ο άνθρωπος

Επικοινωνιακός και ευχάριστος, ο Υδροχόος δεν νοιάζεται τόσο για το που είναι όσο για το με ποιον είναι. Με λίγα λόγια, οι ιδανικές διακοπές γι’ αυτόν είναι εκείνες που θα περάσει με ανθρώπους που αγαπά, αλλά ταυτόχρονα θα γνωρίσει κι άλλους, με άλλες παραστάσεις, ενδιαφέρουσε ςμπειρίες και ιδιαίτερες κοσμοθεωρίες. 

Ιχθύς: Μια ιδέα είναι όλα

Ο πιο ονειροπόλος του ζωδιακού κύκλου είναι λάτρης της φυγής και της απόσυρσης σε μέρη που εξάπτουν την καρδιά και το νου. Για τον Ιχθύ, λοιπόν, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα σκηνικό πολύ διαφορετικό απ’ ότι έχει συνηθίσει, το τέλειο περιβάλλον για να ζήσει τις απόλυτες διακοπές εκεί που μετράει πιο πολύ: στη φαντασία του!

v