3χρονη νίκησε τον καρκίνο κι έγινε παρανυφάκι στον γάμο της δότριας που την έσωσε

3χρονη νίκησε τον καρκίνο κι έγινε παρανυφάκι στον γάμο της δότριας που την έσωσε

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ανθρώπινο απ’ το να δίνεις κάτι από σένα για να σώσεις μια ζωή. Αν τελικά τα καταφέρεις, η ευγνωμοσύνη που εισπράτεις ισούται με όλη την αγάπη του κόσμου και η ευτυχία που μοιράζεσαι με τον άνθρωπο που έσωσες δεν συγκρίνεται με τίποτα. Πόσο μάλλον, όταν πρόκειται για ένα βρέφος, όπως στην περίπτωση της 3χρονης πια Σκάι που νίκησε την ασθένειά της χάρη σε μια γυναίκα που της δώρισε τον μυελό των οστών που χρειαζόταν...

Πριν κλείσει τον ένα χρόνο ζωής, η μικρή Σκάι, διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή λευχαιμίας κι έπρεπε ξαφνικά να κάνει καθημερινές μεταγγίσεις αίματος και αιμοπεταλίων. Οι γιατροί έδιναν στο βρέφος 10% πιθανότητες να επιζήσει εκτός κι αν έκανε άμεσα μεταμόσχευση μυελού.

Για καλή της τύχη, η 26χρονη Χέιντεν απ’ την Αλαμπάμα, που ήταν εγγεγραμένη δότρια, βρέθηκε συμβατή με τη μικρή Σκάι και δέχθηκε αμέσως να βοηθήσει. Έτσι κι έγινε και μετά από σειρά μεταμοσχεύσεων, η μικρούλα ξεπέρασε το πρόβλημά της και συνέχισε με επιτυχία τις θεραπείες της.

Αν και αρχικά παρέμεινε ανώνυμη, η Χέιντεν ζήτησε να μάθει πως είναι το κοριτσάκι που έλαβε τη δωρεά της. Επικοινώνησε, λοιπόν, με την οικογένεια της Σκάι, έμαθε τα καλά νέα και σιγά σιγά αναπτύχθηκε μεταξύ τους μια φιλία εξ αποστάσεως.



Μια μέρα, λοιπόν, η Χέιντεν αποφάσισε να κάνει στην μικρή ένα δώρο για τα τρίτα της γενέθλια, να την καλέσει στον γάμο της ως παρανυφάκι!

Έτσι, η μικρή βρέθηκε να ραίνει τον διάδρομο με λουλούδια καθώς η φύλακας άγγελός της πήγαινε προς το ιερό, σκορπίζοντας τη συγκίνηση στους καλεσμένους αφού, σύμφωνα με τη μαμά της Σκάι, δεν υπήρχε κανείς που δεν έκλαψε όταν οι δυο τους αγκαλιάστηκαν στη μέση της διαδρομής.

Πηγή: mirror.co.uk

v