Έκανα στην κόρη μου το καλύτερο δώρο για να μάθει τα πάντα γύρω από τα ζώα της ζούγκλας!

Έκανα στην κόρη μου το καλύτερο δώρο για να μάθει τα πάντα γύρω από τα ζώα της ζούγκλας!

Η κόρη μου, από πολύ μικρή, δείχνει απεριόριστη αγάπη για τα ζώα, ενώ έχει μια πηγαία περιέργεια για εκείνα που κατοικούν στη ζούγκλα. Βλέπει πολύ συχνά ντοκιμαντέρ με αντίστοιχη θεματολογία, ενώ μου ζητάει διαρκώς βιβλία που μιλούν για εξωτικούς παπαγάλους, μεγάλα αιλουροειδή και χαριτωμένα κοάλα.

Φέτος λοιπόν, στα όγδοα γενέθλιά της, ήθελα να της πάρω κάτι που να συνδυάζει το αγαπημένο της θέμα και παράλληλα να είναι δημιουργικό. Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάστηκε να ψάξω πολύ...  Μπήκα κατευθείαν στη σελίδα LEGO® Friends, που ξέρω πως τα λατρεύει, και ανακάλυψα το τέλειο δώρο για την κόρη μου: LEGO® Friends με θέμα την ζούγκλα! Εκτός από το ότι έγινα απευθείας η «καλύτερη μαμά του κόσμου», της δώρισα ένα ένα παιχνίδι που έχει να της προσφέρει πολλά παραπάνω από μία δημιουργική απασχόληση:

Γνώρισε τους εξερευνητές του National Geographic

Ενθουσιάστηκε όταν έμαθε πως τα LEGO® Friends με θέμα την ζούγκλα είναι εμπνευσμένα από αληθινές ιστορίες εξερευνητών του National Geographic που έχουν μελετήσει την άγρια ζωή και λένε ιστορίες για τα πιο άγρια και ανεξερεύνητα μέρη της Γης. Στα σχετικά βιντεάκια, μάλιστα, οι εξερευνητές απαντούν σε ερωτήσεις που έχουν κάνει τα ίδια τα παιδιά. Έτσι, η κόρη μου γνώρισε καλύτερα τα χαριτωμένα πλάσματα της φύσης, αλλά άκουσε και τις δημιουργικές λύσεις των εξερευνητών για τη φροντίδα του πλανήτη μας. 

Εμπλούτισε τις γνώσεις της για τα άγρια ζώα...

Σταδιακά, οι γνώσεις της εμπλουτίστηκαν πολύ, ενώ η έμφυτη περιέργειά της την οδήγησε να ανακαλύψει καινούρια ζώα, να δει περισσότερα ντοκιμαντέρ και να αγαπήσει ακόμα περισσότερο τη φύση. Επίσης, τα LEGO® Friends με θέμα την ζούγκλα καλλιέργησαν το ενδιαφέρον της για την προστασία των άγριων ζώων. Πολύ γρήγορα θέλησε να μάθει ποια ζώα κινδυνεύουν ή βρίσκονται υπό εξαφάνιση και πώς μπορούμε να τα σώσουμε. 

... και κίνησε το ενδιαφέρον της για τον πλανήτη

Μέρα με τη μέρα, έκανε όλο και πιο πολλές ερωτήσεις την προστασία του πλανήτη, ενώ μας ζητούσε επίμονα να δει περισσότερα ντοκιμαντέρ για το συγκεκριμένο θέμα. Ξεκίνησε να κάνει ανακύκλωση, να προσέχει τα ρούχα που φοράει ή τα τρόφιμα που αγοράζουμε, ενώ μας ζήτησε να πηγαίνουμε για δενδροφύτευση κάθε Κυριακή. Μάλιστα, έχουμε δρομολογήσει και την υιοθέτηση κάποιου ζώου, αλλά ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει αν θα είναι γατούλα, παπαγαλάκι ή σκυλάκι. Η μικρή, πάντως, θέλει και τα τρία! 

Πέρασε πολλές όμορφες και δημιουργικές ώρες

Παράλληλα, πέρασε πολλές ώρες δημιουργώντας τα LEGO® Friends με θέμα τη ζούγκλα, κι ένιωθε απίστευτη χαρά και περηφάνια κάθε φορά που τελείωνε μία από τις υπέροχες κατασκευές. Την παρακολουθούσα από την πόρτα του δωματίου και το προσωπάκι της έλαμπε από ικανοποίηση! Επίσης, πέρασε πολλές διασκεδαστικές ώρες με τους φίλους της, οι οποίοι έρχονταν καθημερινά για να παίξουν όλοι μαζί με τα κοάλα και τα ελεφαντάκια.


Μας έφερε πιο κοντά σαν οικογένεια

Από τη στιγμή που μπήκε στο σπίτι μας αυτό το απίθανο LEGO® Friends σετ, περάσαμε πολλές ώρες παίζοντας και συζητώντας όλοι μαζί! Απλώνουμε τα κομμάτια στο χαλί του σαλονιού, υποδυόμαστε τους εξερευνητές του National Geographic και πλάθουμε απίστευτες ιστορίες για τη ζούγκλα! Η προστασία των ζώων και της φύσης είναι ένα θέμα στο οποίο είμαστε ευαιθητοποιημένοι και οι τρεις, μαμά, μπαμπάς και κόρη, και μας έχει δέσει πολύ σαν οικογένεια. Εύχομαι να είμαστε τόσο δεμένοι για πάντα! 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v